/ Boekenkast

Boekenkast

Over Boekenkast

De Boekenkast van Nils Holger Moormann bestaat uit verschillende compartimenten die allemaal een hoogte hebben van 34,7 centimeter en een breedte van 33 centimeter. Door de verschillende compartimenten kan je zelf kiezen hoe je je kast eruit wil laten zien. Je kunt voor de kast kiezen uit verschillende houtsoorten en kleuren. De kast heeft zelf een heel open en simpele uitstraling en past daarom perfect in je interieur.

 

Heb je een vraag?

Wil je meer weten over dit product, zoals de maten?
Neem dan contact met ons op!

Stel je vraag

Over Moormann

Het assortiment van Nils Holger Moormann staat in het teken van kasten, tafels, bedden, kapstokken en meer. Je kunt wel stellen dat dit Duitse merk van vrijwel alle markten thuis is. Nils Holger Moormann staat vooral bekend om de modulaire kastensystemen die je op tal van verschillende manieren kunt toepassen in je interieur. Het zijn kasten die met je meedenken en daarom aan ieder zijn verwachtingen kunnen voldoen. De FNP kastenserie is daar een mooi voorbeeld van. Deze kasten zijn er in allerlei soorten en maten waardoor er vast een item bij zit die aan jouw wensen kan voldoen.

 

Over Axel Kufus

Axel Kufus geboren op 25 mei 1958 in Essen. Hij is een Duitse productontwerper en universitair hoofddocent aan de universiteit van de kunsten in Berlijn .

Tussen 1986 en 1994 was hij een partner in de CrelleWerkstattin Berlijn. Daar ontwierp hij een “pijler / rugslagstrategie” voor de werkplaats, experimenteerde hij met de eenvoudigste bouwmethoden van halffabrikaten en produceerde hij de meubelontwikkelingen in serie. Van 1989 tot 1993 werkte hij samen met Jasper Morrison en Andreas Brandolini onder het label “Utilism International”. In 1990 richtte hij de Werkstudio Berlin op. In 1993 kreeg hij een telefoontje naar de Bauhaus Universiteit Weimar en  gaf daar tot 2003 les als hoogleraar productontwerp.

Sinds 2004 is hij hoogleraar Design and Development in Design aan de Universiteit voor de Kunsten in Berlijn. Hij is de initiatiefnemer van experimentele formats samenwerking op Campus Charlottenburg als Ontwerp Reactor , Swarm lab en UdK botsingen. Sinds 2009 maakt hij deel uit van het uitvoerend team van de Graduate School for the Arts and Sciences aan het UdK in Berlijn. Kufus is getrouwd met Sibylle Jans-Kufus en heeft drie kinderen.

Get inspired

Boekenkast

Boekenkast

De Boekenkast van Moormann