/ Moooi carpets

Moooi Rotterdam karpet

Een mandela is een cirkelfiguur die het universum vertegenwoordigt en eenheid en harmonie overbrengt. De mandela komt voor in Oosterse symbolieken.

De designer Neal Peterson heeft zich op zijn reizen laten inspireren door wereldsteden en deze verwerkt in mandela cirkels.

Heb je een vraag?

Wil je meer weten over dit product, zoals de maten?
Neem dan contact met ons op!

Stel je vraag

Over karpet Rotterdam

In het Rotterdam karpet heeft Neal Peterson diverse Rotterdamse iconen verwerkt zoals de kubuswoningen, het prachtige beeld Sylvette van Picasso aan de Westersingel, de Markthal (2014) en de Pauluskerk, het multifunctionele kerkgebouw aan de Mauritsweg.

 

Over Moooi carpets

Al ruim tien jaar maakt Moooi de wereld een beter leuker met hun inspirerende en innovatieve meubels en verlichting. De derde “o” in de naam benadrukt de esthetiek die zij hun producten meegeven. In 2015 introduceerden zij Moooi Carpets om je inrichting nóg mooier, spannender en inspirerender te maken. Moooi Carpets is een tapijtcollectie met een uitgebreide verzameling unieke, iconische en adembenemende ontwerpen. De Moooi Carpets collectie is gespecialiseerd in het drukken van bijzondere fotoprint vloerkleden met ontwerpen van o.a. Marcel Wanders (één van de oprichters van Moooi). Maar ook andere bekende ontwerpers zoals Edward van Vliet en Bert Jan Pot hebben iconische bijdragen aan deze vloerkleden collectie geleverd.

Bezoek Flow Lab

Get inspired

Moooi carpets

Moooi - signatures carpets