/ Prostoria

Monk eetkamerstoel

De Monk collectie van Prostoria is zowel toe te passen een modern, Scandinavisch of landelijke huisstijl. Door de verschillende onderstellen die je kan kiezen past hij zich aan in jouw interieur. orspronkelijk werden de stoel en fauteuil ontworpen maar is nu door de ontwerper ook doorgezet naar een eetkamerstoel. De collectie wordt aangevuld met lage tafels, een eettafel en een barkruk.

Heb je een vraag?

Wil je meer weten over dit product, zoals de maten?
Neem dan contact met ons op!

Stel je vraag

Over Monk

De Monk eetkamerstoel kan je krijgen met een slede onderstel, op 4 ijzeren poten of met een houten onderstel. Kies de gewenste kleur van het hout of een toffe kleur in een ijzer onderstel zoals de trends zich nu helemaal laat zien. Met de ruime keuzen uit stoffen en leer soorten kom je er bij Prostoria altijd wel uit wat het beste in jouw huis past. Kom gezellig langs in onze showroom en onze adviseurs helpen je graag met het samenstellen van jouw ideale Monk eetkamerstoel. 

 

Over Prostoria

Prostoria is een Kroatisch designmerk dat werd opgericht in 2011. Prostoria beschouwt de ontwikkeling van hun meubels niet als iets abstracts van tekentafel, naar productie en de winkelvloer. Zij hanteren een andere, traditionelere benadering. Een aanpak die alle onderdelen van het ontwerp en productieproces met elkaar verbindt.

Het bedrijf werkt samen met een jonge, erkende ontwerpscene en combineert dit met een opmerkelijke traditie en kennis van de meubelindustrie. Zij gebruiken voornamelijk lokale producten, vooral massief hout. Naast beproefde meubels schromen zij niet om vernieuwende designs in gewaagde kleuren te presenteren.

De meeste van Prostoria’s producten hebben een lang ontwikkelingstraject afgelegd voordat ze hun definitieve vorm en design hebben bereikt. Dit resulteert in producten van hoogstaande kwaliteit. Mogelijk door toepassing van de hedendaagse technologie in combinatie met nauwgezet vakmanschap en handwerk van het allerhoogste niveau.

Vandaag de dag, na slechts 8 jaar, exporteert Prostoria naar meer dan 60 landen en is het aanwezig in ongeveer 890 verkooppunten wereldwijd.

Bezoek Flow Lab

Get inspired

Prostoria

Prostoria - Innovatie als sociale verantwoordelijkheid