brokis mona
scandinavisch interieur

/ Brokis

Mona

Deze Mona lamp is ontworpen door Lucie Koldova. Deze collectie lampen is gebaseerd op het concept van doordringende vormen. En is gemaakt van handgeblazen glas om de opwindende spanning te onthullen die inherent is aan het ontwerp. Deze lampen beschikken ook over dimbare buisvormige LED-lichtbronnen daarnaast ook elk met een andere kleurtemperatuur.

Heb je een vraag?

Wil je meer weten over dit product, zoals de maten?
Neem dan contact met ons op!

Stel je vraag

hanglamp brokis
brokis verlichting

Over Mona

De collectie bestaat uit verschillende maten (S, M, L, XL) en  uit verschillende soorten verlichting hanglamp en staande lamp.

De M maat heeft een hoogte van 26 cm en een diameter van 27 cm. De L maat heeft een lengte van 220.0 cm, een hoogte: 38.0 cm en een diameter: 39.0 cm. 

De lampen zijn verkrijgbaar in 3 kleuren: wit, donkergrijs en zwart. Dit geld voor het glas, het textiel en plafondbevestiging.

 

interieuradvies
over brokis

Over Brokis

Het Tsjechische verlichtingsmerk Brokis maakt prachtige design lampen van superieure kwaliteit. De verlichting van Brokis is herkenbaar door de combinatie van prachtige materialen, zoals het handgebaren glas gecombineerd met andere verfijnde materialen, zoals hout en metaal. En dankzij de bijzondere productiemethode van mondgeblazen glas kunnen zij zelfs gebogen glas produceren. Een lamp uit de collectie van Brokis is een toevoeging in elk Scandinavisch interieur.

scandinavisch design
Ontwerper Mona Lamp Brokis

Over Lucie Koldová

Lucie Koldová is één van de ontwerpers van deze lampen serie. Lucie is geboren in de Tsjechische Republiek. Lucie is nadat ze is afgestudeerd aan e Academie voor Beeldende Kunsten, Architectuur en Design in Praag in 2009 verhuisde ze naar Parijs, waar ze in 2012 haar eigen studio oprichtte.

Je vindt de Mona PC938 en Mona PC797 bij Flow Lab.

Bezoek Flow Lab

Get inspired

logo-brokis

Brokis

Design lampen van superieure kwaliteit.