Modular cabinet
Studio Henk

/ Studio HENK

Modular cabinet

De Modular Cabinet van Studio HENK is een krachtig ontwerp met een verfrissende lichtheid. Door het modulaire systeem kun je eindeloos variëren. De modulair Cabinet kast is een echte alleskunner. De kast is op iedere plek in je interieur met functionaliteit verenigt. Geen rechttoe-rechtaan ontwerp maar een ontwerp waarbij er ruimte is voor eigen fantasie. Kijk samen met een van onze adviseurs welke indeling het best bij u en uw wensen past.

Heb je een vraag?

Wil je meer weten over dit product, zoals de maten?
Neem dan contact met ons op!

Stel je vraag

STUDIOHENK
Studio Henk

Over Modular Cabinets

De Modular Cabinet stellingkast heeft een lengte van 110 cm breed en 185 cm hoog.  De modulaire stellingkast heeft een frame van staal die beschikbaar is in zwart en wit en heeft eikenhouten planken. Voor het eikenhout kan je kiezen uit een variant die behandeld is met hardwax natural of een die behandeld is met een tweecomponentenlak. De modular Cabinet stellingkast is ook in andere afmetingen verkrijgbaar, waardoor de kast naar eigen ideeën kan worden ingericht.

 

Studio Henk Front Standard Black
Studio Henk Kast

Over Studio HENK

Studio HENK is in 2013 opgericht door twee broers uit het zuiden van Nederland – architect Xander en bedrijfsstrateeg Okke. Xander en Okke geloven dat het ontwerpen van meubels niet alleen draait om het maken van een mooi meubelstuk, maar om het creëren van meubels die je elke dag weer kunt gebruiken. Vanuit het idee dat meubels zowel mooi als functioneel kunnen zijn, maken zij ontwerpen die helemaal aangepast kunnen worden aan jouw interieur. Kies uit een breed aanbod aan maten, afwerkingen, stoffen en kleuren en creëer een uniek meubelstuk waar je gelukkig van wordt. Sinds 2013 is Studio HENK uitgegroeid van een kleine start-up tot een succesvol design meubelmerk.

 

Bezoek winkels

Get inspired

logo-studio_henk

Studio HENK

Studio HENK - Dutch design meubels met een Scandinavisch randje