Mezcla JH20
Mezcla JH20 donker

/ &Tradition

Mezcla JH20

De Mezcla JH20 salontafel 80 van &tradition is een combinatie van verschillende, exclusieve materialen. De designer van deze opvallende salontafel is van mening dat een tafel een plek is waar verschillende mensen met verschillende meningen samenkomen om te lachen, het met elkaar eens te zijn, het niet met elkaar eens te zijn en om te genieten van elkaars gezelschap. Dit idee heeft hij vertaald naar een tafel, met de Mezcla collectie als resultaat. 

Mezcla JH20 tafel &tradition

Over Mezcla JH20

De &Tradition Mezcla JH20 salontafel is ontworpen door Jaime Hayon. De salontafel Mezcla JH20 heeft een diameter van 80 cm en een hoogte van 40 cm. De exclusieve tafel is gemaakt van marmer of massief hout en gepoedercoat staal. Voor de Mezcla tafel kan je kiezen uit verschillende varianten op het gebied van materiaal en kleur. 

 

Over & Tradition

&Tradition ontwerpt prachtige designverlichting en designmeubels. Hanglampen, tafellampen en stoelen: bij dit Deense merk vind je designmeubelen in alle soorten en maten. Sinds 2014 zitten daar ook traditionele kelim vloerkleden bij. Het doel van dit Deense designmerk is een brug te slaan tussen ambacht en design. &Tradition streeft naar innovatie zonder daarbij haar Scandinavische herkomst uit het oog te verliezen. Respect voor de natuur en de ruwe materialen die daaruit voortkomen staan bij het ontwerpen centraal. Dit komt ook tot uiting bij de populaire In Between en Copenhagenseries.

Jaime Hayon

Over Jaime Hayon

Bij Jaime Hayon draait het helemaal om openheid. Jaime openende in 2000 zijn eigen studio en is daarbij  een eeuwige liefhebber wiens modus operandi optimisme is. Hij ontwierp talloze meubels, verlichtingsarmaturen en woonaccessoires, hotelinterieurs, winkels, een lijn van keramiek, schoenen en zijn eigen collectie uurwerken.

Get inspired

logo-andtradition

&Tradition

&Tradition verenigt traditie met innovatie