/ Linie Design

Metri

De geometrische lijnen in combinatie met de warme kleuren is een van de belangrijkste kenmerken van het krachtige vloerkleed Metri van Linie Design.

Heb je een vraag?

Wil je meer weten over dit product, zoals de maten?
Neem dan contact met ons op!

Stel je vraag

Over Metri

Het Metri vloerkleed komt uit de Various collectie van Linie Design. Deze bestaat uit een eclectische fusie van kleuren, patronen en structuren met allemaal dezelfde focus op de minimalistische kenmerken van Deens design. De kleden bieden eindeloze design mogelijkheden voor thuis en zakelijk gebruik. 

De karpetten van Linie Design worden geproduceerd volgens een eeuwenoude techniek, waarbij wevers knopen rond de afzonderlijke draden knopen op een speciaal ontworpen weefgetouw. Verder zorgen de kwaliteit, sterkte en duurzaamheid ervoor dat het decennia’s gebruikt kan worden, indien het goed wordt onderhouden. De Metri bestaat voor 100% uit wol en is beschikbaar in verschillende afmeting. 

Over Linie Design

Het Deense designbedrijf Linie Design is in 1980 ontwikkelt handgemaakte karpetten. Linie Design past elegante kleuren en uitstekende materialen toe met traditie als sleutelwoord. De collectie heeft vanzelfsprekend de typische Scandinavische uitstraling waar wij zo van houden.

logo-liniedesign Created with Sketch.

Linie Design

Elegante handgemaakte karpetten