/ Moooi

Meshmetics

Wie de Meshmatics-kroonluchter ziet is op slag verliefd op het design. De uitstraling van deze prachtige moderne kroonluchter is echt uniek. Rick Tegelaar heeft maar liefst drie lagen gaas toegepast in dit ontwerp waardoor er het licht prachtige patronen laat zien. Door het transparante materiaal straalt de Meshmatics kroonluchter een elegante zachte gloed uit. 

Heb je een vraag?

Wil je meer weten over dit product, zoals de maten?
Neem dan contact met ons op!

Stel je vraag

Over Meshmetics

Net als veel van de producten van Moooi is deze hanglamp ook te verkrijgen in een grote en kleine variant. De diameter van de kleine Meshmetics is 58 cm en van de grote variant is het 90 cm. In het gouden kopje zit het LED licht verwerkt die uit ook weer kan dimmen om een stand die voor jou prettig is.

De lamp is gemaakt van messing en verzinkt staal.

Ook leuk om te weten is dat alle lampen van Moooi binnen een week leverbaar zijn!

 

Over Moooi

Het internationaal designmerk Moooi is in 2001 door Caper Visser en Marcel Wanders opgericht. Marcel Wanders is naast ontwerper ook art director en is met de tijdloze en luxe uitstraling van het merk niet meer weg te denken uit de interieur en designwereld.  Moooi wil designliefhebbers inspireren met vernieuwende ontwerpen. Daarnaast wil `Moooi met een goed samengestelde mix van verlichting, meubels en accessoires elke ruimte mooier, inspirerender en spannender maken.  `Ruimtes met een ”Unexpected Welkom”. Het assortiment dat Moooi biedt bestaat uit zowel functionele producten die je dagelijks gebruikt als interieur objecten die op de rand van kunst liggen. Verbeelding en breken met het alledaagse staan centraal in de designfilosofie van het merk. De eigenzinnige eye-catchers waar het merk om bekend is, stralen dan ook een echte liefde voor design uit.  In samenwerking met verschillende toonaangevende ontwerpers is Moooi altijd op zoek naar originele ideeën.

Over Designer Rick Tegelaar

Rick Tegelaar (Rotterdam, 1986) studeerde in 2011 cum laude af aan de productdesign afdeling van ArtEZ Arnhem. Sindsdien werkt hij zelfstandig vanuit zijn atelier en werkplaats in Arnhem. Als materiaalgeoriënteerde ontwerper wordt Rick’s werk gekenmerkt door het gebruik van zeer ongebruikelijke materialen, het vinden van nieuwe mooi gevormde vormen met een innovatieve aanpak. Rick is van kinds af aan geïnteresseerd in machines en mechanische processen. Deze fascinatie voor techniek, gecombineerd met zijn delicate gevoel voor esthetiek, wordt weerspiegeld in zijn ontwerpen, die een nieuw licht werpen op ondergewaardeerde materialen en bestaande technieken. 

Get inspired

Moooi

Moooi wil designliefhebbers inspireren met vernieuwende ontwerpen.