/ Prostoria

Match

De eenvoudige lijnen gecombineerd met een fantastisch zitcomfort maken elementenbank Match van Prostoria een perfect design.

Heb je een vraag?

Wil je meer weten over dit product, zoals de maten?
Neem dan contact met ons op!

Stel je vraag

Over Match

De lage rug die bank Match een luchtige uitstraling geeft, loopt door in de armleuning waardoor een rustig beeld ontstaat. Er is keuze tussen verschillende breedte en dieptes zodat altijd een passende opstelling gecreëerd kan worden uit de tientallen elementen. Match is een goed voorbeeld van perfect design gebaseerd op functionaliteit.

  

 

Over Prostoria

Prostoria is een Kroatisch designmerk dat werd opgericht in 2011. Prostoria beschouwt de ontwikkeling van hun meubels niet als iets abstracts van tekentafel, naar productie en de winkelvloer. Zij hanteren een andere, traditionelere benadering. Een aanpak die alle onderdelen van het ontwerp en productieproces met elkaar verbindt.

Het bedrijf werkt samen met een jonge, erkende ontwerpscene en combineert dit met een opmerkelijke traditie en kennis van de meubelindustrie. Zij gebruiken voornamelijk lokale producten, vooral massief hout. Naast beproefde meubels schromen zij niet om vernieuwende designs in gewaagde kleuren te presenteren.

De meeste van Prostoria’s producten hebben een lang ontwikkelingstraject afgelegd voordat ze hun definitieve vorm en design hebben bereikt. Dit resulteert in producten van hoogstaande kwaliteit. Mogelijk door toepassing van de hedendaagse technologie in combinatie met nauwgezet vakmanschap en handwerk van het allerhoogste niveau.

Vandaag de dag, na slechts 8 jaar, exporteert Prostoria naar meer dan 60 landen en is het aanwezig in ongeveer 890 verkooppunten wereldwijd.

Bezoek Flow Lab

Over Designer Sanja Knezović

Sanja Knezovic is een Kroatische architect die aan het hoofd van haar eigen architectenbureau staat dat is gericht op het inrichten van woningen. Haar ervaring op dit vlak heeft zij gebruikt in de overstap naar productontwikkeling. De Match bank voor Prostoria was haar eerste ontwerp.

 

 

Get inspired

Prostoria

Prostoria - Innovatie als sociale verantwoordelijkheid