/ Norr11

Mammoth

Fauteuil NORR11 Mammoth is met de hand vervaardigd en ontworpen door design duo Knut Bendik Humlevik en Rune Krøjgaard.

Heb je een vraag?

Wil je meer weten over dit product, zoals de maten?
Neem dan contact met ons op!

Stel je vraag

Over Mammoth NORR11

De Mammoth Chair is geheel met de hand gemaakt en heeft een massief eiken frame. De Mammoth Chair is een moderne gevleugelde fauteuil met mooie ronde vormen gevormd door middel van perstechniek. Dit geeft de fauteuil zijn eigen unieke identiteit en is hiermee zowel een iconisch als comfortabel meubelstuk. een open fauteuil, met een modern Scandinavisch design. Fauteuil Mammoth is met de hand vervaardigd. De ontwerpers hebben het pure gebruik Het pure gebruik van de vorm van meubels staat in hun ontwerpen centraal, zodat de gebruiker het product begrijpt. Daarnaast zit de Mammoth heerlijk comfortabel! 

De Mammoth Chair heeft een breedte van 83 cm een hoogte van 104 cm en een diepte van 87 cm. Voor het frame heeft u keuze uit naturel, dark stained en black. Leverbaar in diverse stoffen.

 

Over NORR11

De Elephant Chair, ontworpen door Kristian Sofus Hansen en Tommy Hyldahl, is een moderne interpretatie van Scandinavisch minimalisme in combinatie met Japanse esthetiek.

Over de ontwerpers

Rune Krøjgaard
Bij Rune gaat design over het kunnen ‘zien van nieuwe mogelijkheden’ en het ‘vinden van de eenvoud door de vorm en dimensie’ van een lichaam. Daarom zijn zijn objecten bedoeld om ‘het  oog en het lichaam aan te vullen’ en een ‘relatie tussen vorm en ruimte’ te creëren.

Knut Bendik Humlevik
Knut heeft een grote interesse in het geheel en de dynamiek van zijn ontwerpen en creaties, gebaseerd op het natuurlijke mogelijkheden van het materiaal. Voor hem is design het evenwicht zien in een product en het weglaten van alle overbodige details.

Get inspired

logo-norr11

Norr11

Een nieuwe kijk op Scandinavisch design