/ Functionals

Lloyd

De Lloyd meubelen zijn gemaakt van gepoederd staal. Ze kunnen worden toegepast in verschillende ruimtes. Ze hebben een stoere uitstraling in verschillende kleuren en maten.

Heb je een vraag?

Wil je meer weten over dit product, zoals de maten?
Neem dan contact met ons op!

Stel je vraag

Over Lloyd

Dankzij de stalen zitting van de Lloyd Bench kunnen de meubelen uitzonderlijk stabiel zijn. Het metaal buigt voor ongelijke oppervlakken – alle meubelen raken altijd de vloer. Bovendien houden plastic doppen op de poten de vloeren beschermd tegen krassen.

 

Over Functionals

Functionals werd in 2009 opgericht door de broers Ad en Simon van Esch. De collectie bestaat inmiddels uit tafels, verlichting, stoelen en accessoires. De broers werken samen met een groot team designers zoals Serener, Roderick Vos, Floris Hovers, Bert Jan Pot en vele anderen. Ze werken allemaal met dezelfde toewijding aan gedurfde ontwerpen met altijd oog voor detail. De producten ogen soms ietwat provocatief, vaak verrassend, maar altijd prachtig. De onderdelen worden in kleine fabrieken in Europa en Azië gemaakt en veelal afgewerkt met de hand. In de fabriek en showroom in Goirle worden de onderdelen uiteindelijk samengesteld tot het eindproduct. Vanuit hier worden de populaire producten als de Stoklamp en de Lloyd serie gereedgemaakt voor de klant, voor een leven lang plezier.

Je vindt de Loyd bij Flow Lab

Over Christoph Seyferth

Serener, oftewel Christoph Seyferth, heeft bekende producten ontworpen voor Functionals. Zo komen de Functionals Lloyd tafel, Wendela stoel en Hooks kapstokken van zijn hand. Een Serener product gedraagt zich als een goed stuk gereedschap: gebruikt en gekoesterd om de mogelijkheden die het biedt.

Get inspired

logo-functionals

Functionals

Onconventionele design meubelen voor kantoor en thuis