Industriële loft

Een loft is op veel verschillende manieren in te richten, het is maar net welke interieurstijl de voorkeur heeft. Alhoewel een industriële loft toch wel een van de meest gekozen interieurstijlen is. Een loft interieur dient goed op elkaar afgestemd te worden omdat je over een grote ruimte beschikt waarbij de woonkamer, slaapkamer en keuken bij elkaar komen. Het basis interieur van een loft kan industrieel zijn, gecombineerd met verschillende interieurstijlen om het uniek en eigen te maken. Door de loft woonkamer een industriële touch te geven staat het basis interieur vast, omdat je waarschijnlijk wilt dat de woonkamer het meeste opvalt. Dit kan natuurlijk ook gedaan worden met de keuken, de slaapkamer of een andere unieke plek in de loft.

Indeling van een loft

Een loft kun je zien als één grote ruimte waarin je woont, slaapt en werkt. Zodra je een loft gaat indelen is het dus van belang om te bepalen wat je allemaal in huis wilt doen, welke meubels en elementen je nodig hebt en in welke ruimte je de meeste tijd zal gaan doorbrengen. Het is de kunst om in deze grote ruimte toch rust en privacy te creëren. Het kan al een verschil maken om een halfhoog muurtje te plaatsen waaraan een bureau verbonden kan worden of om bijvoorbeeld de keuken achter te plaatsen. Zo creëer je toch een scheiding, zonder dat je licht afsluit. Een andere manier om toch verschillende delen in de loft te creëren zijn gordijnen of schuifdeuren. Dan kun je zo nu en dan ruimtes van elkaar scheiden, zonder dat het permanent is. Een loft biedt veel verschillende mogelijkheden.

Loft interieur design bij Flow Lab

Hulp nodig bij de inrichting van jouw loft? Voel, bekijk en probeer de mooiste collecties om jouw ideale loft interieur te creëren. Bij Flow Lab kun je kennis maken met verschillende merken om te kijken wat past in jouw loft. Bij het creëren van jouw droominterieur komt namelijk heel wat passen, meten en experimenteren kijken. Dit alles is mogelijk bij Flow Lab! Maak een afspraak via onderstaand formulier of neem contact met ons op via 010 28508 14. Het team van Flow Lab staat voor je klaar!

woonwinkel rotterdam

Welkom bij Flow Lab!

Flow Lab
Vlaardingweg 85
3044 CJ Rotterdam
Tel: 010 – 285 08 14

Maandag gesloten
Dinsdag t/m vrijdag van 09:30 tot 17:30
Zaterdag 09:30 tot 17:00
Zondag gesloten

 • icon/icon-ruler

  2000 m2 design

 • icon/icon-contact

  Persoonlijk contact met onze adviseurs

 • icon/icon-tag

  Alle merken onder een dak

 • Goede bereikbaarheid en gratis parkeren

 • icon/icon-chair

  De nieuwste woontrends

Kom in jouw flow

Hoe kunnen we jóu helpen flow in je huis te creëren? Jij mag het zeggen! Bel 010-285 08 14 of vul je gegevens in als je liever wilt dat we jou bellen…