/ Norr11

Little big chair

De Little big Chair van Norr11 is ontworpen door Kristian Sofus Hansen en Tommy Hyldahl.  Zijn zachte lijnen en omarmend karakter maakt dat dit meubelstuk zowel visueel evenals comfortabel goed oogt.

Heb je een vraag?

Wil je meer weten over dit product, zoals de maten?
Neem dan contact met ons op!

Stel je vraag

Over Little big chair

De fauteuil bestaat uit twee eenvoudige onderdelen; een zitting met een stevige en bijna monumentale uitstraling en de rug met zijn vriendelijke en vrouwelijke omarming.  Hierdoor krijgt de stoel een verfijnd zitcomfort.

Het onderstel van de stoel is voorzien van een draaifunctie, hierdoor is het mogelijk om 360 graden te kunnen draaien.

Over NORR11

NORR11, opgericht in 2011, is een Deens meubelmerk. NORR11 streeft er naar om Scandinavisch design opnieuw uit te vinden, waarbij het verleden en het heden worden gecombineerd. NORR11 werkt samen met innovatieve jonge ontwerpers en de beste fabrikanten om producten van uitmuntend vakmanschap en kwaliteit te produceren.

 

Over de ontwerpers

Kristian Sofus Hansen
Kristian creëert unieke stukken door eenvoudig, functioneel en doordacht ontwerp. Zijn ontwerpen zijn erop gericht om traditionele ontwerpmethoden en nieuwe productietechnieken samen te voegen om te komen tot hoogwaardige meubelstukken en productontwerp.

Tommy Hyldahl
Tommy is sinds 2010 verantwoordelijk voor het creatieve DNA van NORR11. Zijn interesse in materialen en productfabricage is duidelijk zichtbaar in de hele collectie.

 

Get inspired

logo-norr11

Norr11

Een nieuwe kijk op Scandinavisch design