/ Muuto

Muuto Linear outdoor collectie

Met de Linear outdoor collectie van Muuto heb je in de tuin altijd een plek waar vrienden en familie kunnen aanschuiven voor een zonnige borrel of barbecue. Door het moderne en strakke design is deze collectie een mooie aanvulling voor elke buitenomgeving. 

Kijk op onze webshop voor meer informatie https://webshop.flowrotterdam.nl/meubels/outdoor

Heb je een vraag?

Wil je meer weten over dit product, zoals de maten?
Neem dan contact met ons op!

Stel je vraag

Over Linear outdoor collectie

De collectie bestaat uit tafels, eetkamerstoelen, bistro tafeltjes en aanvullende zitkussens voor op de tuinmeubels. Deze collectie is te verkrijgen in zwart, donker groen, off white en burnt orange. Het fijne aan deze meubels is dat je ze makkelijk heel het seizoen buiten kan laten staan. De eetkamerstoelen zijn stapelbaar dus wil je ze alsnog opruimen zijn ze compact weg te zetten.

 

Over Muuto

Muuto is een jong Deens design label, opgericht in 2006 door twee vrienden, De Scandinavische design traditie – duurzame esthetiek, functionaliteit en vakmanschap – staat hoog in het vaandel bij dit label. Maar door daar het gebruik van gedurfde materialen en ontwerpen aan toe te voegen, willen zij nieuwe perspectieven bieden aan het bestaande Scandinavisch design. Muuto (afkomstig van het Finse woord muutos) betekent dan ook niet voor niets nieuwe perspectieven.

Muuto werkt met gepassioneerde, vernieuwend team ontwerpers dat vorm kan geven aan de ambitie nieuwe perspectieven te bieden.

Muuto biedt een complete collectie waarvan alle onderdelen  op elkaar afgestemd zijn. De collectie bestaat uit meubels, accessoires, verlichting en vloerkleden. Flow Lab heeft ruim 70m2 ingericht voor deze prachtige collectie.

 

Bezoek Flow Lab

woonwinkel rotterdam

Over Designer Thomas Bentzen

Thomas Bentzen is jarenlang hoofd van het ontwerpteam van Muuto geweest en ontwerpt nu voor toonaangevende merken. Zijn ontwerpen kenmerken zich door functionaliteit in het dagelijkse gebruik maar ook is Bentzen voortdurend op zoek nieuwe materiaaltoepassingen en duurzaamheid. 

 

Get inspired

Muuto

New perspective