1 t/m 15 februari 2020

TOGO LIGNE ROSET SALE

15% KORTING

Vind je de Togo van Ligne Roset ook zo’n tof ontwerp? Wij zijn fan en daarom zo blij dat je de Togo tijdens de Ligne Roset Sale t/m 15 februari 2021 in de stoffen Harald, Vidar en Steelcut Trio van Kvadrat kunt bestellen met maar liefst 15% korting.

Togo is in 1973 ontworpen door Michel Ducaroy en nog steeds ontzettend populair. Vooral in de hippe interieurs van veel influencers die op social media de mooiste uitvoeringen laten zien. De Togo is volledig uit schuim opgebouwd wat zorgt voor fantastisch zitcomfort. En dat was ook precies wat de designer voor ogen had. Door de vele elementen en ruime keuze in stoffering kun je er alle kanten mee op. Of je nu houdt van klassiek of modern, de Togo past bij ieder interieur.

Het leuke is dat alle elementen te combineren zijn. Je kunt ze los plaatsen of je maakt er een enorme hoekbank van. Net wat je nodig hebt in jouw levensfase. In onze interieur studio hebben we verschillende opstellingen staan. Onze stylisten helpen je graag om ook voor jou een perfecte opstelling te kiezen.

Nieuwsgierig naar Togo? In onze webshop vind je informatie over stoffen, maten en prijzen. 

 

MEER INFORMATIE OVER TOGO

 

Wil je hem liever zien, voelen en uitproberen? Neem dan contact met ons op om een privé viewing te organiseren!

Trouwens ook op de andere modellen van Ligne Roset ontvang je 15% korting in deze stoffen. Kom bijvoorbeeld dan ook fauteuil Pumpkin uitproberen bij Flow Lab. 

Flow Rotterdam

Home of Scandinavian Design

Je stapt de drempel over. Je jas kan uit. De rust keert weer. In je hoofd en om je heen. Het klopt. Jij klopt. Je bent thuis. Wij hebben een passie voor Scandinavisch design. Leven voor interieurstyling. Gaan verder dan mooi. Zo creëren we verrassende interieurs waarin jij centraal staat. Je hygge voelt tussen duurzame ontwerpen. En omringd met de mooiste materialen tijdloos de trend zet. Kom verder. En ontdek waarom Flow Lab ook voor jou werkt.

Labels

↓ 

Our Brands

HOME OF

Montis Normann Copenhagen &Tradition Qlive Hay Copenhagen Fritz Hansen Ferm Living Pastoe Studio Henk Arco Perletta Carl Hansen Woud Moooi en nog veel meer…

Interieuradvies aanvragen