/ &Tradition

Lato bijzettafel

Door zijn slanke, ovale of ronde tafelblad in evenwicht door een ovaalvormige basis lijkt de bijzettafel Lato op het eerste gezicht op een sculptuur. Bijzettafel Lato valt te omschrijven met de woorden opvallend, grafisch en poëtisch.

Heb je een vraag?

Wil je meer weten over dit product, zoals de maten?
Neem dan contact met ons op!

Stel je vraag

Over Lato

De Lato is een eenvoudig ontwerp waar een dun, stalen tafelblad balanceert op een marmeren ovalen voet. De bijzettafel is een combinatie van monochrome materialen namelijk marmer en staal. Lato is het Italiaanse woord voor zijde of zijkant. De bijzettafel is een combinatie van monochrome materialen namelijk marmer en staal. De bijzettafel Lato is er in twee verschillende maten, kleuren en vormen. De LN9 is de kleine versie van 45 cm hoog met een ovaal tafelblad. De LN8 is de hoge versie van 50 cm hoog met een rond tafelblad. Bijzettafel Lato is alleen geschikt voor binnenshuis.

 

Over &Tradition

Het Deense merk &Tradition is opgericht in 2010 en wil traditioneel design verenigen met innovatie, zonder de traditionele waarden en haar Scandinavische herkomst uit het oog te verliezen. Hun unieke designcollectie bestaat uit design verlichting en meubels, gebaseerd op ontwerpen uit de dertiger jaren tot nu.  Het gebruik van ruwe materialen en respect voor de natuur staan centraal binnen het assortiment.

Je vindt de Lato bij Flow Lab.

Over Luca Nichetto

“Opgroeiend op een eiland als Murano, werd ik omringd door creativiteit,. Ambachtslieden met veel kennis van en liefde voor materialen. Ik heb gezien hoe zij abstracte concepten omzetten in concrete werkelijkheid. Met Lato wilde ik de eenvoud in het ontwerp behouden en dat het een tijdloos model zou worden. Ik wilde een stijl toepassen waarbij de Lato gemakkelijk in het middelpunt van de belangstelling zou kunnen staan. De ivoorwitte versie kun je elegant in je interieur mengen. Met de warme zwarte versie helpt je elk interieur te accentueren. Beide marmeren basissen hebben halfmatte nish die mijn favoriete vorm van verfijning aanduidt namelijk: subtiel”.

Get inspired

logo-andtradition

&Tradition

&Tradition verenigt traditie met innovatie