/ Linie Design

Laina

Een prachtig handgeweven vloerkleed van Linie Design: De Laina. Een combinatie van modern en Scandinavisch. 

Heb je een vraag?

Wil je meer weten over dit product, zoals de maten?
Neem dan contact met ons op!

Stel je vraag

Over Laina

Het Laina vloerkleed komt uit de Various collectie van Linie Design. Deze bestaat uit een eclectische fusie van kleuren, patronen en structuren met allemaal dezelfde focus op de minimalistische kenmerken van Deens design. De kleden bieden eindeloze design mogelijkheden voor thuis en zakelijk gebruik. 

De karpetten van Linie Design worden geproduceerd volgens een eeuwenoude techniek, waarbij wevers knopen rond de afzonderlijke draden knopen op een speciaal ontworpen weefgetouw. Verder zorgen de kwaliteit, sterkte en duurzaamheid ervoor dat het decennia’s gebruikt kan worden, indien het goed wordt onderhouden. De Laina bestaat voor 85% uit wol en 15% uit katoen. Leverbaar in diverse afmetingen en in de kleuren: Ocean, Mustard, Grey en Blue.

Over Linie Design

Het Deense designbedrijf Linie Design is in 1980 ontwikkelt handgemaakte karpetten. Linie Design past elegante kleuren en uitstekende materialen toe met traditie als sleutelwoord. De collectie heeft vanzelfsprekend de typische Scandinavische uitstraling waar wij zo van houden.

logo-liniedesign Created with Sketch.

Linie Design

Elegante handgemaakte karpetten