Warm Scandinavisch interieur

Er worden voornamelijk veel lichte kleuren gebruikt in een Scandinavisch interieur omdat dit erg typerend is voor Scandinavië. De zon gaat vroeg onder in Scandinavië, waardoor licht in huis creëren erg belangrijk is. Dit hebben wij als het ware overgenomen en een warm Scandinavisch interieur is dan ook erg populair. De warme kleuren voeren meestal de boventoon als je kijkt naar het meest voorkomende kleurenpalet. Zo zie je regelmatig een Scandinavisch interieur gecombineerd met roze, of een Scandinavisch interieur met pasteltinten.

Donker Scandinavisch interieur

Wil jij graag een Scandinavisch interieur laten ontwerpen, maar net even anders? Een donker Scandinavisch interieur is de perfecte uitkomst. Als jouw woonkamer, slaapkamer of keuken beschikt over voldoende licht kun je eindeloos veel kanten op gaan met een donker Scandinavisch interieur. Het is erg belangrijk om een bepaald kleurenpatroon te ontwikkelen als je aan de slag gaat met het inrichten van jouw Scandinavische interieur.

Scandinavische interieur blauw en groen

Ook wordt in het Scandinavisch interieur veel met groen gewerkt. Zodra je gaat voor een bepaalde kleur groen op de muur, zorg er dan voor dat je voor lichte meubels kiest. Op deze manier houd je het interieur goed in evenwicht. Ga je voor een frisse uitstraling? Een Scandinavisch interieur met blauw biedt ook veel verschillende mogelijkheden waar je in de eerste instantie niet direct aan zou denken.

Scandinavisch interieur

Ben jij op zoek naar de ideale woonwinkel in Rotterdam om het Scandinavische interieur te ontdekken? Dit kan bij Flow Lab in Rotterdam. Voel, bekijk en probeer de mooiste collecties om jouw ideale Scandinavische interieur te creëren. Wil jij graag jouw Scandinavische interieur ontwikkelen, maar weet je niet waar je moet beginnen? De interieurdesigners van Flow Lab helpen je graag bij het creëren van jouw nieuwe interieur. Maak een afspraak via ons afsprakenformulier of neem contact met ons op via 010 28 50 814. Het team van interieuradviesbureau Flow Lab staat voor je klaar!

Flow binnenkijkers

Flow Lab is al bij heel wat mensen thuis geweest om het echte Flow-gevoel over te dragen. Ontdek bij onze projecten hoe het Scandinavisch design hier helemaal bij elkaar past.

woonwinkel rotterdam

Welkom bij Flow Lab!

Flow Lab
Vlaardingweg 85
3044 CJ Rotterdam
Tel: 010 – 285 08 14

Maandag gesloten
Dinsdag t/m vrijdag van 09:30 tot 17:30
Zaterdag 09:30 tot 17:00
Zondag gesloten

 • icon/icon-ruler

  2000 m2 design

 • icon/icon-contact

  Persoonlijk contact met onze adviseurs

 • icon/icon-tag

  Alle merken onder een dak

 • Goede bereikbaarheid en gratis parkeren

 • icon/icon-chair

  De nieuwste woontrends

Kom in jouw flow

Hoe kunnen we jóu helpen flow in je huis te creëren? Jij mag het zeggen! Bel 010-285 08 14 of vul je gegevens in als je liever wilt dat we jou bellen…