/ &Tradition

Journey

&Tradition Journey tafellamp. Kenmerkend voor deze lamp is de combinatie van twee klassieke geometrische vormen, de bol en de rechthoek. De ronde, opalen glazen kap doet denken aan de maan. Met subtiele kleurcombinaties is deze lamp overal gemakkelijk te plaatsen. Verkrijgbaar in 3 subtiele kleuren. 

Heb je een vraag?

Wil je meer weten over dit product, zoals de maten?
Neem dan contact met ons op!

Stel je vraag

Over Journey

De &Tradition Journey SHY2 wandlamp is ontworpen door Signe Hytte. De Journey SHY2 wandlamp LED van &Tradition heeft een breedte van 18 cm, een diepte van 24 cm en een hoogte van 26 cm. De lamp is gemaakt van mondgeblazen glas en staal. Je gebruikt in deze wandlamp een G9 lichtbron van 33 Watt. 

 

Over &Tradition

&Tradition (of andTradition) ontwerpt prachtige designverlichting en designmeubels. Hanglampen, tafellampen en stoelen: bij dit Deense merk vind je designmeubelen in alle soorten en maten. Sinds 2014 zitten daar ook traditionele kelim vloerkleden bij. Het doel van dit Deense designmerk is een brug te slaan tussen ambacht en design. &Tradition streeft naar innovatie zonder daarbij haar Scandinavische herkomst uit het oog te verliezen. Respect voor de natuur en de ruwe materialen die daaruit voortkomen staan bij het ontwerpen centraal. Dit komt ook tot uiting bij de populaire In Between en Copenhagenseries.

Over Signe Hytte

Signe Hytte is de ontwerper van deze Journey lamp. Ze vindt schoonheid in de absolute essentie van dingen, waar ze probeert iets extra weg te strippen zonder het essentiële te elimineren. Voordat ze afstudeerde aan de TEKO Design and Business School in Denemarken, studeerde Hytte Esthetiek en Cultuur aan de universiteit van Aarhus. Als Design Manager bij &Tradition heeft ze haar eigen stijl verfijnd om uiterst eenvoudige objecten met haar hart en ziel te creëren.

Je vindt de Journey bij Flow Lab.

Get inspired

logo-andtradition

&Tradition

&Tradition verenigt traditie met innovatie