Welke interieurstijl past bij jou?

Het inrichten van een huis kan soms best lastig zijn. Interieur styling advies van Flow Lab is daarom de perfecte uitkomst! Welke kleuren passen perfect bij elkaar? En welke meubels sluiten goed aan bij de indeling van de woonkamer? Interieuradvies winkel Flow Lab heeft de beste interieurdesigners in huis die jouw droominterieur kunnen creëren.

Verschillende interieuradviezen

Niet iedereen heeft een compleet interieurplan nodig voor de inrichting van het huis. Misschien wil je alleen de woonkamer een boost geven? Of juist de keuken opknappen? Bij interieuradviesbureau Flow Lab ben je aan het juiste adres voor verschillend interieur advies op maat. 2D interieuradvies of 3D interieuradvies, alles is mogelijk! Flow Lab biedt verschillende interieuradviezen aan zodat jij straks een goed idee krijgt van hoe jouw woonkamer, slaapkamer of keuken eruit moet komen te zien. Interieur styling advies kan helpen om van jouw huis een droomhuis te maken!

3D interieuradvies

Om een goed beeld te krijgen van het totaal plaatje komt 3D interieuradvies als geroepen. Niets is fijner dan een duidelijk beeld krijgen van jouw woonkamer, slaapkamer of keuken en Flow Lab maakt dit mogelijk. Samen met een interieurstylist ga je in onze studio in Rotterdam aan de slag om jouw droominterieur te ontwikkelen. Tijdens het eerste gesprek komen alle ideeën en wensen op tafel. Na dit gesprek gaat een interieurstylist aan de slag met een opzet voor jouw droominterieur. Tijdens het tweede gesprek presenteert onze designer de opzet van jouw droominterieur en is er een mogelijkheid tot het geven van feedback. Creëer jouw droominterieur met 3D interieuradvies van Flow Lab!

Interieuradvies op maat bij Flow Lab

Wil jij graag jouw droominterieur ontwikkelen, maar weet je niet waar je moet beginnen? De interieurdesigners van Flow Lab helpen je graag bij het creëren van jouw droominterieur. Maak een afspraak met interieuradvies winkel Flow Lab via onderstaand formulier of neem contact met ons op via 010 28 50 814. Het team van interieuradviesbureau Flow Lab staat voor je klaar!

Interieuradvies?

Hoe kunnen we jóu helpen flow in je huis te creëren? Jij mag het zeggen! Bel 010-285 08 14 of vul je gegevens in als je liever wilt dat we jou bellen…

Bij Flow Rotterdam is een uitgebreide collectie design meubels te vinden met prachtige merken als Muuto, Montana, Hay, Qliv, String,  &TraditionStudio HENKBrokisNormann CopenhagenDesign on StockFerm LivingPastoe, EYYE, Carl Hansen en nog veel meer!

 • icon/icon-ruler

  2000 m2 design

 • icon/icon-contact

  Persoonlijk contact met onze adviseurs

 • icon/icon-tag

  Alle merken onder een dak

 • Goede bereikbaarheid en gratis parkeren

 • icon/icon-chair

  De nieuwste woontrends

Moodboard

Stappenplan inrichten nieuwbouwwoning

Ben je er helemaal klaar voor om te beginnen met het inrichten van je nieuwbouwwoning? Lees hier tips voor het inrichten van je nieuwbouwwoning

Pumpkin Ligne Roset

De 5 must have meubelen van Ligne Roset

Tijdloze en luxe designmeubelen, dàt is waar het merk Ligne Roset voor staat. Met hun mooie designs is elk meubelstuk een echte eye-catcher voor in jouw interieur.

Tips voor het kiezen van een bank

Ben jij op zoek naar een nieuwe bank voor je woonkamer? Lees hier tips waar je op kunt letten bij het kiezen van een bank

Scandinavische tuin

Scandinavian Gardens, een oase van rust!

Wil jij ook heerlijk genieten van het zonnetje en het mooie weer in je Scandinavische tuin? Maar wat is nou precies een Scandinavische tuin? Lees snel verder!

Bekijk onze projecten Lees onze blogs