Welke interieurstijl past bij jou?

Het inrichten van een huis kan soms best lastig zijn. Interieur styling advies van Flow Lab is daarom de perfecte uitkomst! Welke kleuren passen perfect bij elkaar? En welke meubels sluiten goed aan bij de indeling van de woonkamer? Interieuradvies winkel Flow Lab heeft de beste interieurdesigners in huis die jouw droominterieur kunnen creëren.

Verschillende interieuradviezen

Niet iedereen heeft een compleet interieurplan nodig voor de inrichting van het huis. Misschien wil je alleen de woonkamer een boost geven? Of juist de keuken opknappen? Bij interieuradviesbureau Flow Lab ben je aan het juiste adres voor verschillend interieur advies op maat. 2D interieuradvies of 3D interieuradvies, alles is mogelijk! Flow Lab biedt verschillende interieuradviezen aan zodat jij straks een goed idee krijgt van hoe jouw woonkamer, slaapkamer of keuken eruit moet komen te zien. Interieur styling advies kan helpen om van jouw huis een droomhuis te maken!

3D interieuradvies

Om een goed beeld te krijgen van het totaal plaatje komt 3D interieuradvies als geroepen. Niets is fijner dan een duidelijk beeld krijgen van jouw woonkamer, slaapkamer of keuken en Flow Lab maakt dit mogelijk. Samen met een interieurstylist ga je in onze studio in Rotterdam aan de slag om jouw droominterieur te ontwikkelen. Tijdens het eerste gesprek komen alle ideeën en wensen op tafel. Na dit gesprek gaat een interieurstylist aan de slag met een opzet voor jouw droominterieur. Tijdens het tweede gesprek presenteert onze designer de opzet van jouw droominterieur en is er een mogelijkheid tot het geven van feedback. Creëer jouw droominterieur met 3D interieuradvies van Flow Lab!

Interieuradvies op maat bij Flow Lab

Wil jij graag jouw droominterieur ontwikkelen, maar weet je niet waar je moet beginnen? De interieurdesigners van Flow Lab helpen je graag bij het creëren van jouw droominterieur. Maak een afspraak met interieuradvies winkel Flow Lab via onderstaand formulier of neem contact met ons op via 010 28 50 814. Het team van interieuradviesbureau Flow Lab staat voor je klaar!

Interieuradvies?

Hoe kunnen we jóu helpen flow in je huis te creëren? Jij mag het zeggen! Bel 010-285 08 14 of vul je gegevens in als je liever wilt dat we jou bellen…

Bij Flow Rotterdam is een uitgebreide collectie design meubels te vinden met prachtige merken als Muuto, Montana, Hay, Qliv, String,  &TraditionStudio HENKBrokisNormann CopenhagenDesign on StockFerm LivingPastoe, EYYE, Carl Hansen en nog veel meer!

 • icon/icon-ruler

  2000 m2 design

 • icon/icon-contact

  Persoonlijk contact met onze adviseurs

 • icon/icon-tag

  Alle merken onder een dak

 • Goede bereikbaarheid en gratis parkeren

 • icon/icon-chair

  De nieuwste woontrends

deur scandinavisch staal

Stalen deuren met glas een interieur hit: in zowel de industriële als Scandinavische stijl!

Op huizensites en Instagram valt er bijna niet meer overheen te kijken: de stalen binnendeur met glas. Het lijkt ondertussen wel alsof iedere woning ze heeft.

Japandi Scandinavisch Interieur

De nieuwste interieurtrend van 2021: Japandi!

De nieuwste interieurtrend van 2021: Japandi!

ligne roset togo

Built to last: design klassieker meubels zijn echte blijvertjes in je interieur!

Ben je op zoek naar een nieuw interieur? Een dat nooit uit de mode zal raken? Of heb je liever een paar nieuwe eye-catchers in je woonkamer?

Keukentrend: Scandinavische keukens

Scandinavie ook in de keuken

Bekijk onze projecten Lees onze blogs