Sparren met interieurstylisten

Niet iedereen heeft een compleet 2D of 3D plan nodig voor een nieuw interieur. Bijvoorbeeld omdat je voorlopig je bestaande meubels wilt meenemen naar je nieuwe woning. Interieur advies kan bij Flow Lab ook in de vorm van sparren met een van onze interieurstylisten. Ook als je je huidige interieur een update wilt geven met nieuwe en bijzondere aanwinsten. Met wat slimme en creatieve ideeën van onze interieurdesigners voor indeling, kleurgebruik of styling krijgt jouw interieur al een boost.

Een uur sparren met een van onze interieurstylisten kost €75,-

 

Afspraak maken

2D interieuradvies

Heb je al een idee hoe jouw interieur eruit moet komen te zien? Dan is het 2D interieuradvies van Flow Lab een goede optie. Wij werken op papier een indelingsvoorstel uit helemaal op maat naar jouw wensen. Natuurlijk aangevuld met de ideeën van onze interieur designer. Wat is de juiste indeling? Wat voor meubels passen het beste in de woning en met welke kleuren kan het beste gewerkt worden? Samen met onze interieurstylist  ga je in onze studio aan de slag om het interieur te ontwikkelen waar jij blij van wordt.

Het Flow Lab 2D interieurplan kost € 150,-

Dit bedrag krijg je terug als je je nieuwe meubels bij ons aanschaft.

Afspraak maken

3D interieuradvies

Vind je het moeilijk om een beeld te krijgen van kleuren en indeling? Kies dan voor het 3D interieuradvies van Flow Lab. Om jouw ideeën en wensen zo goed mogelijk in kaart te brengen en te verwerken in het ontwerp kom je eerst langs in onze design studio in Rotterdam. Tijdens dit gesprek komen alle ideeën op tafel en vervolgens gaat onze interieurdesigner aan de slag om een eerste opzet van jouw nieuwe interieur te maken. Pas nadat jij onze designer feedback hebt gegeven op deze eerste opzet van het 3D interieurplan gaan we in onze studio aan de slag om het definitieve interieurplan uit te werken.

Het Flow Lab 3D interieurplan kost € 495,-

Dit bedrag krijg je terug als je je nieuwe interieur bij ons aanschaft.

Afspraak maken

Ben jij klaar voor advies op maat?

Heeft jouw interieur ook een update nodig, maar weet je niet waar je moet beginnen? De interieur designers van Flow Lab helpen je graag om de puzzelstukjes op de juiste plaats te krijgen. Maak een afspraak via ons afspraken formulier of neem contact met ons op via 010 28 50 814. Het team van interieur adviesbureau Flow Lab staat voor je klaar!

Interieuradvies op maat

Interieuradvies?

Hoe kunnen we jóu helpen flow in je huis te creëren? Jij mag het zeggen! Bel 010-285 08 14 of vul je gegevens in als je liever wilt dat we jou bellen…

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bij Flow Rotterdam is een uitgebreide collectie design meubels te vinden met prachtige merken als Muuto, Montana, Hay, Qliv, String,  &TraditionStudio HENKBrokisNormann CopenhagenDesign on StockFerm LivingPastoe, EYYE, Carl Hansen en nog veel meer!

 • icon/icon-ruler

  2000 m2 design

 • icon/icon-contact

  Persoonlijk contact met onze adviseurs

 • icon/icon-tag

  Alle merken onder een dak

 • Goede bereikbaarheid en gratis parkeren

 • icon/icon-chair

  De nieuwste woontrends

Keukentrend: Scandinavische keukens

Bouclé maakt comeback in het interieur

Scandinavisch design in hal

Bouclé maakt comeback in het interieur

De tofste Scandinavische meubels van dit moment

Bouclé maakt comeback in het interieur

Bouclé: terug van weggeweest!

Bouclé maakt comeback in het interieur

Bekijk onze projecten Lees onze blogs