interieuradvies

Hoe werkt het?

We starten met een oriënterend gesprek in één van onze woonwinkels in Rotterdam. Dit oriënterend gesprek (van ongeveer een uur) is altijd gratis! Onze interieur stylist brengt in dit gesprek je woonwensen in kaart.

Soms blijkt dat je niet een compleet plan nodig hebt, maar wel slimme ideeën voor bijvoorbeeld de indeling, kleurgebruik of styling van een professional die snapt wat jij mooi vindt.

Onze interieur stylist maakt dan een indelingsvoorstel met handige tips dat je direct of in een tweede gesprek meekrijgt. Is een adviesgesprek niet voldoende? Dan gaan we snel door naar plan B: een compleet interieurplan!

Interieuradvies in de vorm van een doordacht interieurplan

Een doordacht interieurplan geeft houvast en behoedt je voor aankopen waar je vroeger of later spijt van krijgt. Hoe gaat dit in zijn werk?

  • Je maakt een afspraak bij Flow Lab
  • In een uurtje met onze interieur stylist breng je je wensen in kaart
  • Met jouw inpur creeert hij (of zij) jouw persoonlijke interieurplan met moodboards, plattegronden en 3D impressies
  • Je komt terug om het plan te bespreken
  • Je krijgt het interieurplan mee naar huis
  • Je gaat zelf of met ons aan de slag!

Muuto, Studio HENK en veel meer!

Bij Flow Rotterdam is een uitgebreide collectie design meubels te vinden met prachtige merken als Muuto, Qliv&TraditionStudio HENKBrokisNormann CopenhagenDesign on StockFerm LivingPastoeEYYE en nog veel meer!

interieuradvies projecten

Flow binnenkijkers

Na jaren je huis binnenkomen en je eindelijk echt thuisvoelen? Het overkwam Charissa en Thomas, de familie Mooij en heel veel andere Scandinavisch design liefhebbers die ons wisten te vinden…

Bekijk hier onze projecten

Get inspired

Deel deze pagina!

Muuto scandinavisch design

The art of Outdoor Living

De lente🌼 komt er weer aan. Daarom is dit hét perfecte moment om jouw tuin een unieke en creatieve nieuwe look te geven!

deur scandinavisch staal

Stalen deuren met glas een interieur hit: in zowel de industriële als Scandinavische stijl!

Op huizensites en Instagram valt er bijna niet meer overheen te kijken: de stalen binnendeur met glas. Het lijkt ondertussen wel alsof iedere woning ze heeft.

Japandi Scandinavisch Interieur

De nieuwste interieurtrend van 2021: Japandi!

De nieuwste interieurtrend van 2021: Japandi!

ligne roset togo

Built to last: design klassieker meubels zijn echte blijvertjes in je interieur!

Ben je op zoek naar een nieuw interieur? Een dat nooit uit de mode zal raken? Of heb je liever een paar nieuwe eye-catchers in je woonkamer?