interieuradvies

Hoe werkt het?

We starten met een oriënterend gesprek in één van onze woonwinkels in Rotterdam. Dit oriënterend gesprek (van ongeveer een uur) is altijd gratis! Onze interieur stylist brengt in dit gesprek je woonwensen in kaart.

Soms blijkt dat je niet een compleet plan nodig hebt, maar wel slimme ideeën voor bijvoorbeeld de indeling, kleurgebruik of styling van een professional die snapt wat jij mooi vindt.

Onze interieur stylist maakt dan een indelingsvoorstel met handige tips dat je direct of in een tweede gesprek meekrijgt. Is een adviesgesprek niet voldoende? Dan gaan we snel door naar plan B: een compleet interieurplan!

Interieuradvies in de vorm van een doordacht interieurplan

Een doordacht interieurplan geeft houvast en behoedt je voor aankopen waar je vroeger of later spijt van krijgt. Hoe gaat dit in zijn werk?

  • Je maakt een afspraak bij Flow Lab
  • In een uurtje met onze interieur stylist breng je je wensen in kaart
  • Met jouw inpur creeert hij (of zij) jouw persoonlijke interieurplan met moodboards, plattegronden en 3D impressies
  • Je komt terug om het plan te bespreken
  • Je krijgt het interieurplan mee naar huis
  • Je gaat zelf of met ons aan de slag!

Muuto, Studio HENK en veel meer!

Bij Flow Rotterdam is een uitgebreide collectie design meubels te vinden met prachtige merken als Muuto, Qliv&TraditionStudio HENKBrokisNormann CopenhagenDesign on StockFerm LivingPastoeEYYE en nog veel meer!

interieuradvies projecten

Flow binnenkijkers

Na jaren je huis binnenkomen en je eindelijk echt thuisvoelen? Het overkwam Charissa en Thomas, de familie Mooij en heel veel andere Scandinavisch design liefhebbers die ons wisten te vinden…

Bekijk hier onze projecten

Get inspired

Deel deze pagina!

Egg Chair

Iconische Scandinavische ontwerpen

Als we denken aan het Scandinavisch design, denken we aan praktische en stijlvolle interieurs. Wij nemen je mee door de geschiedenis van het Scandinavische Design!

Moodboard

Stappenplan inrichten nieuwbouwwoning

Ben je er helemaal klaar voor om te beginnen met het inrichten van je nieuwbouwwoning? Lees hier tips voor het inrichten van je nieuwbouwwoning

Pumpkin Ligne Roset

De 5 must have meubelen van Ligne Roset

Tijdloze en luxe designmeubelen, dàt is waar het merk Ligne Roset voor staat. Met hun mooie designs is elk meubelstuk een echte eye-catcher voor in jouw interieur.

Tips voor het kiezen van een bank

Ben jij op zoek naar een nieuwe bank voor je woonkamer? Lees hier tips waar je op kunt letten bij het kiezen van een bank