2D interieurplan

Ben jij toe aan een nieuw interieur en zou je graag een doordacht indelingsvoorstel laten ontwerpen? Samen met een van onze interieurstylisten ontwerp je een realistisch 2D interieurplan en kom je niet voor verrassingen te staan. De kosten van een 2D interieurplan bedragen 150,-.

Het Flow Lab 2D interieurplan kost € 150,-

Dit bedrag krijg je terug als je je nieuwe meubels bij ons aanschaft.

Het 3D interieurplan

Ontwerp samen met een interieurstylist een gaaf 3D interieurplan voor jouw interieur. Nog nooit eerder heb jij jouw toekomstige interieur zo realistisch gezien als bij Flow Lab. Van de bank tot de kleur op de muur, alles komt terug in het 3D interieurplan.

Het Flow Lab 3D interieurplan kost € 495,-

Dit bedrag krijg je terug als je je nieuwe interieur bij ons aanschaft.

De kosten van interieuradvies

Heeft jouw interieur ook een update nodig, maar weet je niet waar je moet beginnen? De interieurdesigners van Flow Lab helpen je graag om de puzzelstukjes op de juiste plaats te krijgen.

Maak een afspraak via ons afsprakenformulier of neem contact met ons op via 010 28 50 814. Het team van interieuradviesbureau Flow Lab staat voor je klaar!

Bij Flow Rotterdam is een uitgebreide collectie design meubels te vinden met prachtige merken als Muuto, Montana, Hay, Qliv, String,  &TraditionStudio HENKBrokisNormann CopenhagenDesign on StockFerm LivingPastoe, EYYE en nog veel meer!

Interieuradvies?

Hoe kunnen we jóu helpen flow in je huis te creëren? Jij mag het zeggen! Bel 010-285 08 14 of vul je gegevens in als je liever wilt dat we jou bellen…

 • icon/icon-ruler

  2000 m2 design

 • icon/icon-contact

  Persoonlijk contact met onze adviseurs

 • icon/icon-tag

  Alle merken onder een dak

 • Goede bereikbaarheid en gratis parkeren

 • icon/icon-chair

  De nieuwste woontrends

Woontrends 2022

Het is je vast wel opgevallen, het interieur is hot en de Social Media staan vol met woontrends en tips.

Zes keer een cosy en toch stylish decemberhuis

Kerst en een Scandinavisch interieur. Twee handen op een buik zou je denken. En met een beetje creativiteit ís dat ook zo.

Speel met de colour-blocking interieurtrend

Speel met de colour-blocking interieurtrend

Egg Chair

Iconische Scandinavische ontwerpen

Als we denken aan het Scandinavisch design, denken we aan praktische en stijlvolle interieurs. Wij nemen je mee door de geschiedenis van het Scandinavische Design!

Bekijk onze projecten Lees onze blogs