Verschillende interieuradviezen aan huis

Onze interieurstylist komt langs om je huidige interieur te bekijken, je wensen te bespreken en ideeën uit te wisselen. Ben je op zoek naar een compleet nieuwe woonkamer en wil je graag dat onze interieurstylist een ontwerp gaat maken? Dit is zeker mogelijk! Flow Lab biedt 2D en 3D interieurplannen zodat jij zelf kan kiezen waar jouw voorkeur naar uit gaat. Verbreed je horizon en kom tot de meest creatieve ideeën voor jouw interieur met interieuradvies aan huis.

2D interieuradvies

Samen met een van onze interieurstylisten ontwerp je een realistisch 2D interieurplan en kom je niet voor verrassingen te staan.

Het Flow Lab 2D interieurplan kost € 150,-

Dit bedrag krijg je terug als je je nieuwe meubels bij ons aanschaft.

3D interieuradvies

Vind je het moeilijk om een beeld te krijgen van kleuren en indeling? Kies dan voor het 3D interieuradvies van Flow Lab.

Het Flow Lab 3D interieurplan kost € 495,-

Dit bedrag krijg je terug als je je nieuwe interieur bij ons aanschaft.

Interieuradvies aan huis? Dat kan bij Flow Lab!

Heeft jouw interieur ook een update nodig, maar weet je niet waar je moet beginnen? De interieurdesigners van Flow Lab helpen je graag om de puzzelstukjes op de juiste plaats te krijgen in jouw woning. Maak een afspraak via ons afsprakenformulier of neem contact met ons op via 010 28 50 814. Het team van interieur design studio Flow Lab staat voor je klaar aan huis!

Bij Flow Rotterdam is een uitgebreide collectie design meubels te vinden met prachtige merken als Muuto, Montana, Hay, Qliv, String,  &TraditionStudio HENKBrokisNormann CopenhagenDesign on StockFerm LivingPastoe, EYYE en nog veel meer!

Interieuradvies?

Hoe kunnen we jóu helpen flow in je huis te creëren? Jij mag het zeggen! Bel 010-285 08 14 of vul je gegevens in als je liever wilt dat we jou bellen…

 • icon/icon-ruler

  2000 m2 design

 • icon/icon-contact

  Persoonlijk contact met onze adviseurs

 • icon/icon-tag

  Alle merken onder een dak

 • Goede bereikbaarheid en gratis parkeren

 • icon/icon-chair

  De nieuwste woontrends

Woontrends 2022

Het is je vast wel opgevallen, het interieur is hot en de Social Media staan vol met woontrends en tips.

Zes keer een cosy en toch stylish decemberhuis

Kerst en een Scandinavisch interieur. Twee handen op een buik zou je denken. En met een beetje creativiteit ís dat ook zo.

Speel met de colour-blocking interieurtrend

Speel met de colour-blocking interieurtrend

Egg Chair

Iconische Scandinavische ontwerpen

Als we denken aan het Scandinavisch design, denken we aan praktische en stijlvolle interieurs. Wij nemen je mee door de geschiedenis van het Scandinavische Design!

Bekijk onze projecten Lees onze blogs