/ Normann Copenhagen

Hyg lounge chair

Het uitgesproken silhouette en de ronde vormen maken van de Hyg lounge chair van Normann Copenhagen een opvallende verschijning.

Heb je een vraag?

Wil je meer weten over dit product, zoals de maten?
Neem dan contact met ons op!

Stel je vraag

Over Hyg lounge chair

De Hyg lounge chair is leverbaar met een hoge of een lage rugleuning. Met het houten onderstel geef je deze lounge chair een Scandinavische look, met de aluminium swivel poot krijgt deze fauteuil juist een cleane uitstraling. Speel zelf met stof, vorm en poot om  de stoel te ontwerpen die bij jou past.

 

Over Normann Copenhagen

Normann Copenhagen is opgericht in 1999 door Jan Andersen en Poul Madsen in Denemarken. De missie van Normann Copenhagen is om originele, innovatieve producten te ontwikkelen met een eenvoudig, eigentijds design die tijdloos zullen blijken. Normann Copenhagen is vooral bekend om zijn de design lampen, kasten, tafels en design accessoires. Er zijn veel designers die ontwerpen maken voor Normann Copenhagen. Ondertussen worden de producten in meer dan 80 landen over de hele wereld verkocht, daarbij heeft Normann Copenhagen meer dan 80 designprijzen verzameld.

Bezoek Flow Lab

Over Designer Simon Legald

Simon Legald is een Deense product ontwikkelaar gevestigd in Kopenhagen. Hij studeerde in 2012 af aan The Royal Danish Academy of Fine Arts.
Hij ontwerpt zowel meubels als accessoires en heeft een behoorlijk aantal ontwerpen voor Normann Copenhagen op zijn conto zoals de Amp lampenserie, Herit chairs en Hyg fauteuil en de bekende Form Chairs.

Get inspired

logo-normann

Normann Copenhagen

Tijdloos, origineel, innovatief