/ Hay

Hee collectie

De Hee buiten collectie van HAY bestaat uit eigentijdse, kwalitatieve en comfortabele design items. De Hee collectie is ontworpen door Hee Welling. De stijlvolle collectie is gemaakt van gepoedercoat staal en is weerbestendig. De eetkamerstoelen zijn stapelbaar waardoor ze makkelijk op te bergen zijn.

Heb je een vraag?

Wil je meer weten over dit product, zoals de maten?
Neem dan contact met ons op!

Stel je vraag

Over Hee

Deze comfortabele en minimalistische outdoor collectie is te verkrijgen in het zwart, groen, grijs, rood en wit. De Hee collectie zelf bestaat uit een barkruk, eetkamerstoel en een lounge fauteuil. Hierbij zijn de eetkamerstoelen stapelbaar tot 15 stuks.

 

Over HAY Copenhagen

Het Deense HAY Copenhagen bestaat pas sinds 2002 maar is inmiddels een hele bekende vertegenwoordiger van het Scandinavisch design wereldwijd. HAY staat voor betaalbaar design om aan te tonen dat design ook voor het grote publiek gemaakt kan worden. De oprichters laten zich inspireren door de grootse Deense design ontwerpen uit de jaren 50 en 60 en vertalen dit naar een hedendaagse context. Hay werkt hiervoor samen met ‘s werelds meest getalenteerde, nieuwsgierige en moedige ontwerpers. Het resultaat: duurzaam en betaalbaar design. Dat dit gelukt is blijkt wel uit het feit dat veel van hun ontwerpen inmiddels klassiekers zijn, denk aan de AAC stoelen serie of de DLM tafels. Wist je dat de letters van de artikelen verwijzen naar de functie ervan? Een tipje van de sluier: door het handvat aan de DLM bijzettafel kun je deze altijd bij je in de buurt houden, Don’t Leave Me! Kun je zelf de andere afkorting ontcijferen?

Bezoek Flow Lab

Get inspired

logo-hay

Hay

Hay vertaalt traditioneel design uit de jaren 50 naar een eigentijdse design collectie meubel en accessoires.