Haze Vitrine
Haze Vitrine kast

/ Ferm Living

Haze Vitrine

De Haze Vitrine kast is een ontwerp van Says Who voor Ferm Living. Het glas in de deuren van de kast zorgt ervoor dat je alleen de silhouetten van de items die in de kast staan kan zien. Dit maakt nieuwsgierig. De combinatie van het draadglas en gepoedercoat metaal zorgen voor een stoere en industriële look.

Ferm Living Haze Vitrine

Over Haze

Deze Ferm Living Haze Vitrine kast is een ontwerp van Says Who. Half doorzichtig is de kast waardoor de spullen erin iets mysterieus krijgen. De kast is vervaardigd uit gepoedercoat metaal en het semi-transparante draadglas geeft het geheel een industriële look. Door het glas met een structuur van vierkantjes zijn de silhouetten te zien wat men nieuwsgierig maakt naar wat zich in de kast bevindt. De deuren van de kast sluiten naadloos en geruisloos, dankzij magneten. De afmeting van de kast bedraagt 155 centimeter in hoogte, 70 centimeter in de breedte en 32 centimeter  diepte. Op de twee bijgeleverde metalen planken met poedercoating kun je jouw spullen zetten.

 

Kast Haze

Over Ferm Living

Trine Andersen is de oprichtster van het jonge Deense Ferm Living, gespecialiseerd in woonaccessoires. Ze startte in 2005 nadat ze heeft gewerkt in de modebranche. Doordat ze op zoek ging naar een ideale muurdecoratie voor haar eigen woning ontdekte ze een gat in de markt. Sindsdien heeft ze al meer dan 600 ontwerpen gemaakt voor haar eigen assortiment wat bestaat uit onder andere kussens, behang, dekbedovertrekken, muurstickers, kinderkussens, wandlampen en een collectie aan kinderartikelen.

Bezoek winkels

Get inspired

logo-ferm-living

Ferm Living

Eerlijke woonaccessoires en meubels geïnspireerd op het leven van alledag