/ &Tradition

Big Flowerpot VP2

De Big Flowerpot VP2 hanglamp is ontworpen door Verner Panton. Verner Panton staat bekend om zijn avant-gardistische ontwerpen. Hij gebruikt baanbrekende materialen, kleuren en vormen en kreeg zo de reputatie van visionair. De Flowerpot hanglamp staat symbool voor de Flower Power vredesbeweging uit de jaren 60. Deze vrolijke hanglamp is een echte aanvulling voor uw interieur. De lampenkap van deze lamp is volledig vervaardigd uit metaal en vervolgens afgelakt. Kom voor de andere kleur eens een kijkje nemen bij ons in de showroom. 

Heb je een vraag?

Wil je meer weten over dit product, zoals de maten?
Neem dan contact met ons op!

Stel je vraag

Over Big Flowerpot VP2

De FlowerPot Big hanglamp van &Tradition heeft een diameter van 50 cm en een hoogte van 36 cm. De lamp is gemaakt van gelakt aluminium en het snoer is afgewerkt in dezelfde kleur als de lamp. De afmeting van het snoer is 3 meter. De Flowerpot Big is leverbaar in negen verschillende vrolijke kleuren: Dark Green, Mustard, Red Brown, Light Blue, Grey Beige, White, Matt White, Matt Black, 
 en Matt Light Grey. Er is ook een kleinere variant beschikbaar, de Flowerpot hanglamp, deze afmeting zijn: diameter van 23 cm en een hoogte van 16 cm.

 

Over &Tradition

&Tradition (of andTradition) ontwerpt prachtige designverlichting en designmeubels. Hanglampen, tafellampen en stoelen: bij dit Deense merk vind je designmeubelen in alle soorten en maten. Sinds 2014 zitten daar ook traditionele kelim vloerkleden bij. Het doel van dit Deense designmerk is een brug te slaan tussen ambacht en design. &Tradition streeft naar innovatie zonder daarbij haar Scandinavische herkomst uit het oog te verliezen. Respect voor de natuur en de ruwe materialen die daaruit voortkomen staan bij het ontwerpen centraal. Dit komt ook tot uiting bij de populaire In Between en Copenhagenseries.

Over Verner Panton

De Big Flowerpot VP2 hanglamp is ontworpen door Verner Panton. Verner Panton staat bekend om zijn avant-gardistische ontwerpen. Hij gebruikt baanbrekende materialen, kleuren en vormen en kreeg zo de reputatie als visionair. De Flowerpot hanglamp staat symbool voor de Flower Power vredesbeweging uit de jaren 60. Deze vrolijke hanglamp is een echte aanvulling voor uw interieur. De lampenkap van deze lamp is volledig vervaardigd uit metaal en vervolgens afgelakt. Kom voor de andere kleur eens een kijkje nemen bij ons in de showroom.

Je vindt de Flowerpot VP2 bij Flow Lab.

Get inspired

logo-andtradition

&Tradition

&Tradition verenigt traditie met innovatie