Elke design heeft “muutos”

Muuto selecteert toonaangevende hedendaagse designers die de filosofie van Muuto kunnen vertalen in ontwerpen in samenwerking met het creatieve team van Muuto. Je herkent deze ontwerpen aan de “muutos”:  ontwerpen met “new perspectives” waarmee Muuto de rest van de wereld laat genieten van het beste Scandinavisch design.

Binnenkort bij Flow Lab

Muuto stond hoog op de verlanglijst van onze nieuwe woonwinkel in Rotterdam: Flow Lab. En nu is het zo ver. Vanaf 4 september vind je daar een Designed Space van Muuto van ruim 70m2!

Benieuwd naar wat er gaat komen. Lees verder voor een klein voorproefje.

Outline serie

De Outline banken serie voegt nieuwe perspectieven toe aan de klassieke Scandinavische design banken uit de jaren 60, Door het combineren van simpele vormen met functionaliteit.  Het design van Outline, dat zijn naam dankt aan de sterke belijning, is strak en elegant aan de buitenkant maar heeft een diepe comfortable zit met zachte kussens aan de binnenkant.

SHOP NU

Stacked Storage System

Het Stacked Storage System is veelzijdig en functioneel en kan ingedeeld en herschikt worden totdat het precies die opstelling is die bij je past. Of het nu gaat om een boekenrek, een wandkast of een sidetable … je kunt het allemaal maken met Stacked. En het ontwerp kan eenvoudig opnieuw ingedeeld of uitgebreid worden. Voeg modules toe, verander de ruimtes tussen de elementen of bevestig enkele modules aan de wand.

SHOP NU

Oslo Side Chair

NIEUW! Door de moderne, geometrische belijning in combinatie met de luchtige uitstraling, krijgt de Oslo Side Chair een speels uiterlijk. De zachte zit en de rugleuning die je lijkt te omarmen maken deze stoel ook nog eens heel comfortabel. De Oslo Side Chair zorgt voor een elegante touch in elke ruimte, thuis, in een restaurant of op het werk.

SHOP NU

Vloerkleed Ply

Het geweven staartje aan vloerkleed Ply is een kleine hint naar de traditionele weefmethodes. Het kleed is er in drie maten en maar liefst zes kleuren en is gemaakt van 100% wol. Dit hoogwaardige kleed brengt sfeer en warmte in de kamer,

SHOP NU

Around Coffee Table

Een herkenbaar ontwerp van Muuto is de Around coffee table. Dit model is simpel en levendig, een echte klassieker die overal in te passen is. Het model kent drie maten en 8 verschillende afwerkingen. Je kunt een enkele tafel plaatsen, maar heel tof is je eigen unieke combinatie van maten en kleuren. Verfijnd en functioneel.

SHOP NU

Vanaf 4 september vind je bij Flow Lab een Muuto designed space van maar liefst 70m2

 

 

Get inspired

Deel deze pagina!

Muuto scandinavisch design

The art of Outdoor Living

De lente🌼 komt er weer aan. Daarom is dit hét perfecte moment om jouw tuin een unieke en creatieve nieuwe look te geven!

deur scandinavisch staal

Stalen deuren met glas een interieur hit: in zowel de industriële als Scandinavische stijl!

Op huizensites en Instagram valt er bijna niet meer overheen te kijken: de stalen binnendeur met glas. Het lijkt ondertussen wel alsof iedere woning ze heeft.

Japandi Scandinavisch Interieur

De nieuwste interieurtrend van 2021: Japandi!

De nieuwste interieurtrend van 2021: Japandi!

ligne roset togo

Built to last: design klassieker meubels zijn echte blijvertjes in je interieur!

Ben je op zoek naar een nieuw interieur? Een dat nooit uit de mode zal raken? Of heb je liever een paar nieuwe eye-catchers in je woonkamer?