/ Montis

Flint

Salontafel Flint oogt speels door de ranke vormgeving van poot en blad. Doordat het blad verjongd is lijkt het flinterdun en elegant.

Heb je een vraag?

Wil je meer weten over dit product, zoals de maten?
Neem dan contact met ons op!

Stel je vraag

Over salontafel Flint

Salontafel Flint is in verschillende vormen en hoogtes leverbaar. Het onderstel is van RVS. Voor het blad is keuze uit 4 kleuren linoleum maar ook in verschillende kleuren eiken en essen. En er is zelfs een uitvoering  in noten.

Plaats Flint solitair of in een set.

Over Montis

Montis startte in de jaren zeventig. Het stippen logo herinnert aan het tijdsbeeld van de onbevangenheid van deze tijd. Weg van de oubolligheid en over naar frisse eigentijdse vormentaal. En daar staat Montis nog steeds voor. Kwaliteit, vakmanschap, goed zitcomfort en sterke esthetiek voegt Montis hier nog aan toe. De collectie is tegelijk stijlvol en speels. De drijfveer van Montis is meubels te creëren waar je gelukkig van wordt. Voor lange tijd.  Alle ontwerpen dragen de eigenzinnige handtekening van de ontwerpers. Tegelijkertijd kunnen ze naadloos afgestemd worden op ieders persoonlijke levensstijl. Gerard van den Berg was een tijdlang gezichtsbepalend voor Montis met tijdloze modellen als Charly en Chaplin. Na het vertrek van Gerard van den Berg in 1990 drukte Gijs Papavoine tot en met 2013 zijn stempel als hoofdontwerper. Daarnaast zetten zij in op samenwerking met gerenommeerde Nederlandse talenten als Gert Batenburg, Dick Spierenburg, Arian Brekveld en Geert Koster. Ook bekende buitenlandse namen als Niels Bendtsen, Simon Pengelly en Christophe Marchand leverden hun bijdrage. Ze doorgronden waar het bij Montis om draait. Ze waken over het subtiele evenwicht tussen maximale uitstraling en optimaal comfort.

 

Bezoek Flow Lab

Over Designer Gert Batenburg

Gert Batenburg (1960) is afgestudeerd aan de Academie voor Beeldende Kunsten in Rotterdam, afdeling Architectonische Ontwerpen. Vanaf 1983 is hij werkzaam als interieurarchitect.

 

 

Get inspired

Montis

Montis, industriële elegantie made in Dongen