muuto chair fiber
muuto chair fiber zwart

/ Muuto

Fiber armchair

De Fiber serie eetkamerstoel is een innovatief alternatief op de welbekende kunststof kuipstoel. De stoel is namelijk vervaardigd van een hout en fiber combinatie, wat terug te zien is in de structuur van de kuip.

De matte afwerking van het kunststof geeft een cleane look in combinatie met de vorm en functie. Optimaal zitcomfort met voldoende zitvlak om lang te kunnen natafelen met dierbaren, op je  eigen manier samengesteld.

muuto stoel

Over Fiber armchair

De Fiber Dining serie heeft een verscheidenheid aan type onderstellen waaruit je kan kiezen. Combineer bijvoorbeeld de Fiber Wood met een eiken onderstel samen met een Fiber Tube of Sled die beiden een poedercoated onderstel hebben. 

Een design weetje: met uitzondering van de witte en oker kleuren, is de kleur van het onderstel altijd gelijk aan die van de kuipkleur.

Om jouw Fiber Chair helemaal uniek te maken, afgestemd op je woonwensen zijn er tal van stoffen beschikbaar van o.a. Kvadrat of Rohleder.

Get set & Match!!

 

scandinavisch interieur muuto
interieuradvies

Over Muuto

Muuto is een jong Deens design label, opgericht in 2006 door twee vrienden, De Scandinavische design traditie – duurzame esthetiek, functionaliteit en vakmanschap – staat hoog in het vaandel bij dit label. Maar door daar het gebruik van gedurfde materialen en ontwerpen aan toe te voegen, willen zij nieuwe perspectieven bieden aan het bestaande Scandinavisch design. Muuto (afkomstig van het Finse woord muutos) betekent dan ook niet voor niets nieuwe perspectieven.

Muuto werkt met gepassioneerde, vernieuwend team ontwerpers dat vorm kan geven aan de ambitie nieuwe perspectieven te bieden.

Muuto biedt een complete collectie waarvan alle onderdelen  op elkaar afgestemd zijn. De collectie bestaat uit meubels, accessoires, verlichting en vloerkleden. Flow Lab heeft ruim 70m2 ingericht voor deze prachtige collectie.

Je vindt Fiber armchair bij Flow Lab.

Bezoek Flow Lab

woonwinkel rotterdam
aspect ratio x muuto

Over Designer Iskos Berlin

Door een jarenlange samenwerking is dit ontwerp duo helemaal op elkaar ingespeeld, nog voordat zij samen een bureau oprichten in 2010. Met hun gedeelde visie zitten zij ook op een lijn. Hoe duidelijker het verhaal is, hoe groter de kans is dat mensen het begrijpen. Hoe verrassender je het verhaal maakt, hoe groter de kans is dat mensen het onthouden. Want hoe meer mensen glimlachen van het ontwerp, hoe groter de kans is dat ze er dol op zullen zijn! Voor Muuto heeft dit ontwerp duo de bekende ‘Fiber’ serie ontworpen. 

Get inspired

Muuto

New perspective