/ Fritz Hansen

Fauteuil Let SH210

De Let lounge fauteuil is in samenwerking van ontwerper Sebastian Herkner samen met Fritz Hansen ontwikkeld. De duitse ontwerper laat hier zijn kwaliteiten zien alsmede zijn esthetische handschrift. Gecombineerd met het vakwerk en kwaliteit van Fritz Hansen. De fauteuil past in veel soorten interieurs en is tevens perfekt geschikt voor een meer bedrijfsmatige omgeving. Het ontwerp laat een typische Scandinavische stijl zien, met de ronde vorm in de rug, in een verder sobere belijning. De rugleuning buigt in een uitnodigend gebaar. Het uitgangspunt blijft elegantie en comfort. Hierdoor is de Let stoel een plek een plek om tot rust te komen: licht en exact, comfortabel en uitnodigend.

Heb je een vraag?

Wil je meer weten over dit product, zoals de maten?
Neem dan contact met ons op!

Stel je vraag

Over Let fauteuil

Voor de basis van de fauteuil kiest men een houten of metalen frame in diverse kleuren. Wij helpen u graag in uw keuze. Al het stalenmateriaal is aanwezig in de showroom van Flow LAB in Rotterdam

 

Over Fritz Hansen

Fritz Hansen bestaat sinds 1872 en mag gezien worden als een wereldnaam op het gebied van meubelen, verlichting en woonaccessoires. Op basis van passie voor kwaliteit, design en vakmanschap verenigt Fritz Hansen hun Scandinavisch handschrift met de visie van topontwerpers zoals Arne Jacobsen, Hans Wegner , Piet Hein en Jaime Hayon. De iconische modellen uit de kollektie van Fritz Hansen waren baanbrekend in de vorige eeuw en blijven onverminderd in de belangstelling staan van nieuwe generaties consumenten. Fritz Hansen is wereldwijd verkrijgbaar in meer dan 85 landen en 2000 verkooppunten met flagshipstores in Kopenhagen, New York, Milaan en Tokyo.

Bezoek Flow Lab

Over Designer Sebastian Herkner

Seabastian Herkner (1981) studeerde aan de Offenbach Academy voor kunst en design. Na een korte periode bij Stella McCartney in London, richtte hij in 2006 zijn eigen studio op. Hij kreeg snel opdrachten van gerennomeerde merken als Thonet, Pulpo, &Tradition, Gubi, Linteloo enz. Zijn passie voor traditioneel ambacht combineert hij met een grote interesse voor nieuwe technieken en nieuwsgierigheid naar andere culturen, deze te doorgronden en met elkaar te integreren. In korte tijd heeft hij een grote staat van dienst bereikt, waarbij de opdrachtgevers in de rij staan.

 

Get inspired

Fritz Hansen

Fritz Hansen: een van de meest gerenommeerde designleveranciers ter wereld. Een combinatie van Scandinavisch design, vernieuwing en vakmanschap.