EYYE
bank etcetera

/ Eyye

Etcetera

Het ruimtelijke effect van Etcetera wordt versterkt doordat de bank hoog op zijn poten staat. De ovale poten kunnen een kwartslag worden gedraaid, waardoor de bank een andere uitstraling krijgt.

Heb je een vraag?

Wil je meer weten over dit product, zoals de maten?
Neem dan contact met ons op!

Stel je vraag

design meubels rotterdam

Over Etcetera

De Etcetera bank van EYYE wordt een echte stadsbank genoemd. Het design is verrassend bescheiden van formaat, maar toch heeft de bank een royale uitstraling door de doorlopende rugleuning en de brede kussens. De armen hebben een subtiele bolling waardoor je er ook zonder kussen heerlijk tegenaan kunt zitten, hierdoor blijft er een extra breed zitgedeelte over.oor de bekleding van de Etcetera bank kun je kiezen uit verschillende soorten stof en leer. De Etcera bank is ook in andere formaten verkrijgbaar en wordt extra comfortabel als je hem combineert met een Etcetera poef. Combineer de bank met rugkussens om een ideale set te creëren. Je kan kiezen uit talloze stof- en leersoorten in verschillende kleuren.

interieuradvies rotterdam

Over EYYE

EYYE: een nieuw platform voor Dutch Design. EYYE geeft Nederlandse ontwerpers de kans hun droom waar te maken: het creëren van de klassiekers van de toekomst. Innovatieve meubels met een eigentijdse look, design voor iedereen die houdt van een persoonlijk interieur dat zich onderscheidt van de massa. De collectie bestaat uit stoelen, banken, tafels en woonaccessoires waarmee het heel makkelijk wordt je interieur te veranderen wanneer jij daar zin in hebt. Mooi, modulair en multifunctioneel.

Snelle levertijden, made in Holland, aantrekkelijk geprijsd, de hoogste kwaliteit ….. wat moeten we nog meer zeggen?

 

design meubels rotterdam
studio foorumi

Over Studio Foorumi

Foorumi betekent ‘platform’ in het Fins. Studio Foorumi is een designplatform waar talent ideeën kan pitchen. Ideeën die met hulp van uitgebreide expertise kunnen worden getransformeerd tot een kwaliteitsproduct. Zo krijg je als ontwerper de kans om ervaring op te doen door samen te werken met vakmensen en uiteindelijk succesvol een product te lanceren. Als de ontwerper de vonk geeft, maakt Studio Foorumi het vuur.

 

Get inspired

logo-eyye

Eyye

Dutch. Design.