/ Arco

Essential Wood

De Essential Wood van Arco is een echte blikvanger in de woning door het zien van het echte vakmanschap wat hierin verwerkt is. De tafel bestaat uit een massief houten tafelblad op een plywood onderstel. Ook heb je de Essential Steel waarbij het onderstel is gemaakt van staal met een sterke epoxy afwerking eroverheen. De tafel heeft een natuurlijke uitstraling en een minimalistisch ontwerp waardoor hij zicht aanpast in elke ruimte.

Heb je een vraag?

Wil je meer weten over dit product, zoals de maten?
Neem dan contact met ons op!

Stel je vraag

Over Essential Wood

Het tafelblad is van massief hout waarbij je kan kiezen uit eiken of noten in veel verschillende kleuren en afwerkingen. De tafel is in 3 verschillende maten te verkrijgen, 180×90, 220×90 of 260×90 cm. Zowel Essential Wood als Essential Steel zijn bedoeld om de invloed op het milieu te verminderen. Ze kunnen bijvoorbeeld gemakkelijk worden gerecycled of gerefurbished, zijn afgewerkt met watergedragen lak en zijn gemaakt van PEFC-gecertificeerd hout. Ze kunnen uitstekend worden gecombineerd met Arco’s Close stoel en eetkamerbank.

Over Arco

Doen waar je goed in bent betekent voor Arco: tafels maken. Tafels hebben een centrale plek in ons leven: we praten, werken, vergaderen, eten en vieren feest aan tafel. Voor al deze momenten probeert Arco op een slimme en eigen manier design tafels te ontwerpen, te ontwikkelen en te produceren: of het nu gaat om een kantoorinrichting of een tafel op maat voor in de eetkamer. Arco is een  familiebedrijf uit Winterswijk met een lange geschiedenis. Maar Arco is zeker een bedrijf van nu: gedreven, inventief en toegewijd.

Over Designer Gudmundur Ludvik

Gudmundur Ludvik Gretarsson is geboren in 1970 in Reykjavik, Ijsland. Vanaf 1999 werd Kopenhagen zijn thuisbasis. In zijn werk stelt hij vakmanschap met design samen. 

Voordat Gudmundur Beeldhouwwerk aan de Icelandic Academy of Arts studeerde, werkte hij als houtbewerker en kastenmaker. In 2002 is hij afgestudeerd aan de Danish Design School als meubelontwerper. Door de combinatie van deze twee studies heeft hij zijn creatieve talenten goed kunnen ontplooien. Hij verenigt technische en esthetische aspecten van design. Gudmundur beheert zijn eigen studio en is mede eigenaar van de Design Company Welling /Ludvik industrial design in Kopenhagen.

Get inspired

Arco

Arco