/ Gubi

Elliptical dining table

De Elliptical Gubi eettafel is in 2013 ontworpen door ontwerpduo Komplot design. Het specifieke karakter van de Elliptical eetkamertafel  wordt gecreeerd door de belijningen van zowel het blad als de poten.. Dit geeft de tafel een heel eigen uitstraling. De term Elliptical is bedacht vanwege de mooie rondingen van het blad. Ook de poten hebben een “ronde” lijn die perfect bij het blad past. De tafel combineert prachtig met de Gubi eetkamerstoelen Beetle en Bat.

Heb je een vraag?

Wil je meer weten over dit product, zoals de maten?
Neem dan contact met ons op!

Stel je vraag

Over Elliptical dining table

Naast de elliptical variant, is ook de rechthoekige en ronde uitvoering mogelijk. De tafel is leverbaar in oa marmer en Amerikaans walnoothout, gefinished in een semi matte lak. Nieuwsgierig geworden? Vraag onze adviseurs naar de mogelijkheden of maak een afspraak voor een interieuradvies in onze Flow LAB showroom te Rotterdam.

 

Over Gubi

Het Deense familie bedrijf Gubi is in 1967 opgericht door Lisbeth en Gubi Olsen. De Gubi kollektie bestaat uit meubelen, lampen en spiegels. Het hanschrift van Gubi combineert design klassiekers met eigentijdse ontwerpen en zorgt daarmee voor een synthese van verleden en heden. Gubi Olsen heeft zo altijd grenzen willen verleggen, om nieuwe richtingen in design te ontdekken. Gubi laat zich inspireren door de rijke Deense traditie van ambachtelijke produktie gemixed met historische ijkpunten zoals bijvoorbeeld de Franse filmwereld, Napoleon Bonaparte maar ook visuele effecten van een vleugel (Grand Piano Sofa).

Bezoek Flow Lab

Over Designer Komplot Design

Komplot Design is in 1987 opgericht door Poul Christiansen en Boris Berlin. Zij zijn vooral actief in de in de industriele-, interieur- en grafische sector. In de loop van hun bestaan heeft Komplot Design naam gemaakt door 10-tallen design awards in de wacht te slepen. Hun ontwerpen zijn terug te vinden in veel landen en in veel kollektie’s.

 

 

Get inspired

Elliptical dining table

Gubi

Het hanschrift van Gubi combineert design klassiekers met eigentijdse ontwerpen en zorgt daarmee voor een synthese van verleden en heden.