/ Norr11

Elephant dining chair

De Norr11 Elephant Dining Chair is de eetkamerstoel versie van de populaire Elephant  lounge chair. De zitting en de rug hebben de zelfde rondingen. Een minimalistische uitstraling in combinatie met de Japanse esthetiek. 

Heb je een vraag?

Wil je meer weten over dit product, zoals de maten?
Neem dan contact met ons op!

Stel je vraag

Over Elephant dining chair

De stoel heeft een solide uitstraling, die wordt gecompenseerd door de slanke contour. Eenvoud met een heerlijk zit comfort. Leuk om te variëren in kleuren en materialen, hij is namelijk ook verkrijgbaar met voorbekleding of zelfs volledige gestoffeerd. 

De Elephant Dining wordt geproduceerd van massief eiken poten, met rugleuning en zitting in gelamineerd eikenfineer. De rugleuning evenals de zitting is bekleed met leer en textiel van de hoogte kwaliteit. De verfijnde schuimlaag van 25mm zorgt voor superieur comfort. De zithoogte van de Elephant Dining Chair is 45,5cm en in zijn totaal is hij 80.5 cm.  Perfect formaat voor een comfortabele eetkamerstoel. 

Over NORR11

NORR11, opgericht in 2011, is een Deens meubelmerk. NORR11 streeft er naar om Scandinavisch design opnieuw uit te vinden, waarbij het verleden en het heden worden gecombineerd. NORR11 werkt samen met innovatieve jonge ontwerpers en de beste fabrikanten om producten van uitmuntend vakmanschap en kwaliteit te produceren.

 

Over de ontwerpers

Kristian Sofus Hansen
Kristian creëert unieke stukken door eenvoudig, functioneel en doordacht ontwerp. Zijn ontwerpen zijn erop gericht om traditionele ontwerpmethoden en nieuwe productietechnieken samen te voegen om te komen tot hoogwaardige meubelstukken en productontwerp.

Tommy Hyldahl
Tommy is sinds 2010 verantwoordelijk voor het creatieve DNA van NORR11. Zijn interesse in materialen en productfabricage is duidelijk zichtbaar in de hele collectie.

 

Get inspired

logo-norr11

Norr11

Een nieuwe kijk op Scandinavisch design