/ Studio HENK

Eetkamertafel Legno

De vorm van het frame de Legno geeft een eigentijdse uitstraling, door het eikenhout heeft de Legno een tijdloos design. 

Het Studio HENK houten Legno frame is nieuw in het bestaande assortiment van stalen frames. Het Legno – Italiaans: hout – frame maakt deze eettafel eigenzinnig eigentijds. Deze design eettafel is strak en tijdloos, met een warme uitstraling. Deze tafel is in de maten 160 cm tot 300 cm lang en 90 cm tot 100 cm breed verkrijgbaar en met een eikenhouten-, zwart- of wit blad.

Heb je een vraag?

Wil je meer weten over dit product, zoals de maten?
Neem dan contact met ons op!

Stel je vraag

Over Legno

De Legno tafel 260×100 van Studio HENK heeft een tafelblad en onderstel van A-kwaliteit eikenhout. De tafel heeft een lengte van 260 centimeter, een breedte van 100 centimeter en een hoogte van 74 centimeter. Voor de tafel kan je kiezen uit verschillende varianten: naturel hardwax olie, witte lak en zwarte lak. Voor de rand van het blad kan je kiezen uit rechte hoeken of een speciale verjongd afgeronde hoek (schuin afgesneden).

 

Over Studio HENK

Studio HENK is in 2013 opgericht door twee broers uit het zuiden van Nederland – architect Xander en bedrijfsstrateeg Okke. Xander en Okke geloven dat het ontwerpen van meubels niet alleen draait om het maken van een mooi meubelstuk, maar om het creëren van meubels die je elke dag weer kunt gebruiken. Vanuit het idee dat meubels zowel mooi als functioneel kunnen zijn, maken zij ontwerpen die helemaal aangepast kunnen worden aan jouw interieur. Kies uit een breed aanbod aan maten, afwerkingen, stoffen en kleuren en creëer een uniek meubelstuk waar je gelukkig van wordt. Sinds 2013 is Studio HENK uitgegroeid van een kleine start-up tot een succesvol design meubelmerk.

Je vindt de Legno bij Flow Lab.

Bezoek Flow Lab

Over Xander en Okke Albers

Zo’n vijf jaar geleden gingen Xander en Okke Albers op zoek naar een mooie, nieuwe designtafel. Tot hun grote schrik kwamen ze erachter dat ze niets konden vinden wat binnen hun budget lag en helemaal naar wens was. Xander en Okke besloten om zelf een tafel te ontwerpen en te bouwen. Deze eerste tafel was een denderend succes. Ze reisden samen af naar Noorwegen waar ze werden geïnspireerd door de schoonheid en simpliciteit van de Scandinavische natuur. Eind 2012 besloten ze samen om van hun hobby hun werk te maken. Inmiddels verblijden ze menigeen al vijf jaar met de mooie, eerlijke en betaalbare tafels van Studio HENK. En hoewel Studio HENK in de afgelopen vijf jaar is uitgegroeid tot een volwaardig designlabel, is één ding onveranderd gebleven. Xander en Okke beschouwen het ontwerpen en maken van tafels nog steeds als hun grootste hobby.

Get inspired

logo-studio_henk

Studio HENK

Studio HENK - Dutch design meubels met een Scandinavisch randje