/ Menu

Eave Dining Sofa

De Eave eetkamerbank is ‘nieuw’ bij Menu, hij is voortgekomen uit de bank Eave die al een tijdje in collectie is. Hij is ontworpen om aan alle behoeftes te voldoen die je maar wilt om heerlijk te dineren. Een echte luxe eetkamerbank waar je met veel mensen aan kan zitten, uiteraard ook verkrijgbaar als een 1-zits als je niet alle ruimte hebt. De zachte minimalistische bank wordt is een reeks standaardmaten geleverd die zeer geschikt zijn voor gebruik in restaurants en hotels, maar ook voor thuis als vervanging voor een bank of traditionele eetkamerstoelen. Onbeperkte mogelijkheden, je hoeft alleen maar achterover te leunen en te genieten van de maaltijd.

Heb je een vraag?

Wil je meer weten over dit product, zoals de maten?
Neem dan contact met ons op!

Stel je vraag

Over Menu

Bij het Deense merk Menu geloven ze heilig in de kracht van eenvoud. Minimalistisch en ongecompliceerd design staat voorop. Dat uit zich in moderne, duurzaam gefabriceerde woonitems waar je lang plezier van zult hebben. Menu werkt met creatieve designers uit de hele wereld. Zo is de bekende WM String stoel ontworpen door de Rotterdamse WM Studio.

Over Norm Architects

Norm Architects is opgericht in 2008, het bestaat uit een team met meerdere ontwerpers. Ze werken op het gebied van industrieel ontwerp, residentiële architectuur, commerciële interieurs, fotografie en art direction.
De essentie van het werk van Norm Architects te vinden in balans tussen rijkdom en terughoudendheid, tussen orde en complexiteit. Elk project – of het nu gaat om architectuur, interieur, ontwerp of creatieve richting – is doordrenkt van dezelfde intrinsieke kwaliteit: een eenvoud die grotere ideeën met zich meebrengt.

Get inspired

logo-menu

Menu

Minimalistisch en ongecompliceerd design