/ Arco

Ease

De Ease stoel is gemaakt voor uiterste comfort. De rugleuning van de stoel bestaat uit soepele ‘vingers’, die zich naar het lichaam vormen. De stoel kan daarnaast op de door jou gekozen zithoogte gemaakt worden. De Ease is daardoor de ideale stoel voor bij de eettafel. 

Heb je een vraag?

Wil je meer weten over dit product, zoals de maten?
Neem dan contact met ons op!

Stel je vraag

Over eetkamerstoel Ease

De kuip kan worden gestoffeerd in stof en leer. Voor het onderstel zijn er verschillende mogelijkheden:

Voor de slede: hoogglans chroom, rvs optiek, epoxylak op staal, epoxy fijne textuur op staal
Voor 4 poten (vast of draaibaar): eiken (massief)
Voor 4 teens centrale voet (draaibaar) op pootjes: gepolijst aluminium, epoxylak op aluminium, epoxy fijne textuur op aluminium.
Voor 4 teens centrale voet (vast) op wielen: gepolijst aluminium, epoxylak op aluminium, epoxy fijne textuur op aluminium.
Voor 5 teens centrale voet (draaibaar met gasveer) op wielen: gepolijst aluminium, epoxylak op aluminium, epoxy fijne textuur op aluminium. 

Alle Arco kleuren en lakafwerkingen voor de genoemde materialen zijn geschikt voor afwerking.

Over Arco

Doen waar je goed in bent betekent voor Arco: tafels maken. Tafels hebben een centrale plek in ons leven: we praten, werken, vergaderen, eten en vieren feest aan tafel. Voor al deze momenten probeert Arco op een slimme en eigen manier design tafels te ontwerpen, te ontwikkelen en te produceren: of het nu gaat om een kantoorinrichting of een tafel op maat voor in de eetkamer. Arco is een  familiebedrijf uit Winterswijk met een lange geschiedenis. Maar Arco is zeker een bedrijf van nu: gedreven, inventief en toegewijd.

Over Designer Vogtherr & Prestwich

Burkhard Vogtherr werd geboren in Duitsland waar hij als kastenmaker ervaring heeft opgedaan en daarna de studie Industrial Design in Kassel en Wuppertal heeft gevolgd. In 1967 behaalde hij hier zijn diploma voor, waarna hij in 1972 als zelfstandige ontwerper begon.

De samenwerking tussen Burkhard Vogtherr en Jonathan Prestwich heeft geresulteerd in het ontwerp van de Ease stoel. Na ervaring in Duitsland, Frankrijk, VS en Engeland, hebben beide ontwerpers eind jaren negentig, begin 2000 samengewerkt. Het geen onderanderen resulteerde in diverse succesvolle ontwerpen voor Arco. 

Get inspired

Arco

Arco