Develius Bank &Tradition
Tradition Bank Develius

/ &Tradition

Develius

Het Develius sofa programma is ontworpen door Edward van Vliet voor &Tradition.

Heb je een vraag?

Wil je meer weten over dit product, zoals de maten?
Neem dan contact met ons op!

Stel je vraag

Develius bank groen
Develius hoekbank stof groen

Over Develius

De Develius bank van &tradition bestaat uit drie verschillende onderdelen die in grootte variëren van 89 tot 131 centimeter breed. In totaal is de bank 309 centimeter lang en 89 centimeter diep. De onderdelen hebben een houten frame met nozag-veren. De vulling bestaat uit HR-schuim en polyester. De onderdelen kunnen aan elkaar vast worden gemaakt door middel van metalen bevestigingsbeugels.

De bank is verkrijgbaar in verschillende stoffen en kleuren en op te fleuren met bijpassende kussens.

 

Develius bank met poef
&Tradition

Over &Tradition

Het Deense merk &Tradition is opgericht in 2010 en wil traditioneel design verenigen met innovatie, zonder de traditionele waarden en haar Scandinavische herkomst uit het oog te verliezen. Hun unieke designcollectie bestaat uit design verlichting en meubels, gebaseerd op ontwerpen uit de dertiger jaren tot nu.  Het gebruik van ruwe materialen en respect voor de natuur staan centraal binnen het assortiment.

zitbank grijs Develius
Edward van Vliet

Over Edward van Vliet

Edward van Vliet (1965) studeerde in 1989 af aan de Academie voor Industriële Vormgeving (nu  Design Academie Eindhoven). Sinds 1990 leidt hij Studio Edward van Vliet, een internationaal designbedrijf dat in opdracht van zowel particulieren als musea, hotels, resorts en kantoren werkt. Door de disciplines design, architectuur en lifestyle te combineren creëert hij complete werelden waarin elk aspect van het interieur evenveel aandacht krijgt. Van meubels tot verlichting en van vloer tot plafond; het gaat hem om de totale beleving, over storytelling. Edward van Vliet werkt voor bekende merken als Moooi, Bisazza, Rosenthal en Moroso.

Bezoek flow lab

Get inspired

logo-andtradition

&Tradition

&Tradition verenigt traditie met innovatie