Warme en stoffen banken

Scandinavische meubelen kenmerken zich vaak door de functionele en minimalistische uitstraling. De kleuren van Scandinavische meubels zijn dan ook vaak licht en neutraal. Hier is voor gekozen om de woonruimte een lichte en ontspannen sfeer te geven. Warme stoffen zijn dan ook een echte trend die goed passen bij een Scandinavisch design. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een stoffen bank met een warme kleur, of combineer een gaaf kleed met houten bijzettafels voor een Scandinavische look.

Houten bijzettafels

Niets is gezelliger dan een knusse woonkamer. Scandinavische meubelen zorgen automatisch al voor een warme uitstraling, maar je kunt jouw droominterieur hier natuurlijk ook een handje bij helpen. Houten bijzettafels zijn namelijk nog altijd erg populair in het Scandinavische interieur! Door een houten bijzettafel te combineren met minimalistische accessoires en een gaaf kleed wordt jouw woonkamer de eyecatcher van het interieur.

scandinavisch design

Scandinavische meubels van bamboe

Een echte trend op het gebied van Scandinavische meubelen is het gebruik van bamboe. Je ziet bamboe terug in verschillende Scandinavische meubels als kasten, bijzettafels, badkamermeubels en stoelen. Dit is ook nog eens een perfecte houtsoort om te combineren met verschillende accessoires. Combineer een bamboestoel met neutrale kussens om een echte Scandinavische look te creëren. Je kunt natuurlijk ook meerdere Scandinavische meubels die gemaakt zijn van bamboe aanschaffen. Op deze manier houd je zeker de Scandinavische look, maar zorg je er ook voor dat het een geheel wordt. Je kunt veel verschillende kanten op gaan met Scandinavisch woonkamer.

Scandinavische meubels ontdekken bij Flow Lab

Ben jij op zoek naar de ideale woonwinkel om Scandinavische meubelen te ontdekken? Flow Lab heeft maar liefst 2000 m2 aan inspiratie! Voel, bekijk en probeer de mooiste collecties om jouw ideale interieur te creëren met de mooiste Scandinavische meubels. Onze interieurdesigners laten je zien hoeveel mogelijkheden er zijn met onze prachtige designmerken. Kom langs en laat je betoveren!

Get inspired

Deel deze pagina!

Muuto scandinavisch design

The art of Outdoor Living

De lente🌼 komt er weer aan. Daarom is dit hét perfecte moment om jouw tuin een unieke en creatieve nieuwe look te geven!

deur scandinavisch staal

Stalen deuren met glas een interieur hit: in zowel de industriële als Scandinavische stijl!

Op huizensites en Instagram valt er bijna niet meer overheen te kijken: de stalen binnendeur met glas. Het lijkt ondertussen wel alsof iedere woning ze heeft.

Japandi Scandinavisch Interieur

De nieuwste interieurtrend van 2021: Japandi!

De nieuwste interieurtrend van 2021: Japandi!

ligne roset togo

Built to last: design klassieker meubels zijn echte blijvertjes in je interieur!

Ben je op zoek naar een nieuw interieur? Een dat nooit uit de mode zal raken? Of heb je liever een paar nieuwe eye-catchers in je woonkamer?