/ Qliv

Cross

De tafel Cross ontleent zijn naam aan de kruisvormige middenpoot. Dat geeft de tafel een karakteristieke elegantie en oogt tegelijkertijd sierlijk en robuust. Door de positie van de middenpoot is de tafel ideaal om meerdere stoelen aan te plaatsen.

Over Cross

De Cross tafel is zowel rechthoekig als ovaal verkrijgbaar. Kwaliteiten zijn eiken en walnoothout in lak, zeep en olieafwerking. Voor meer profiel in het blad kan het hout geborsteld worden. De poot is altijd van gewalst staal, poedercoating in zwart RAL 9005 en wit RAL 9010.

Carolina Wilcke werkt vanuit haar studio in Bussum. Haar opdrachtgevers zijn designmerken, interieurkollekties en limited designs. Haar speurtocht naar perfectie en esthetiek is eindeloos. Haar ontwerpen kenmerken zich door puurheid en helderheid.

 

Over Qliv

De kernwaarden van het jonge Qliv zijn stoer en elegant. De ontwerpen van Qliv zijn functioneel en moeten je elke dag een beetje blij maken. Qliv weet dat ieder individu en elke situatie andere wensen heeft en is daarom ingesteld om maatwerk te leveren zodat elke designstuk aan de persoonlijke wensen van de klant voldoet.

Get inspired

Qliv

Een droom, een visie, een passie!