muuto
cover lounge chair muuto

/ Muuto

Cover Lounge Chair

Ben je op zoek naar een fauteuil met een verfijnd maar toch uitgesproken ontwerp? Dan is de Cover Lounge wellicht de juiste toevoeging in je Scandinavisch interieur. Dit ontwerp combineert Scandinavisch ambacht met compacte afmetingen voor optimaal zitcomfort.

Heb je een vraag?

Wil je meer weten over dit product, zoals de maten?
Neem dan contact met ons op!

Stel je vraag

interieuradvies
scandinavisch interieur

Over Cover Lounge Chair

Het hout van de Cover Lounge Chair is in de juiste vorm geperst. Een technische innovatie waardoor de verbinding tussen de gebogen rug en de armleggers zo vormgegeven kon worden. Dit maakt de fauteuil niet alleen elegant maar ook super comfortabel. 

De materialen die gebruikt worden voor het vervaardigen van deze fauteuil zijn beuken en essen, bekleed met Kvadrat stoffen of leer. 

 

woonwinkel rotterdam
muuto stoel grijs

Over Muuto

Muuto is een jong Deens design label, opgericht in 2006 door twee vrienden, De Scandinavische design traditie – duurzame esthetiek, functionaliteit en vakmanschap – staat hoog in het vaandel bij dit label. Maar door daar het gebruik van gedurfde materialen en ontwerpen aan toe te voegen, willen zij nieuwe perspectieven bieden aan het bestaande Scandinavisch design. Muuto (afkomstig van het Finse woord muutos) betekent dan ook niet voor niets nieuwe perspectieven.

Muuto werkt met gepassioneerde, vernieuwend team ontwerpers dat vorm kan geven aan de ambitie nieuwe perspectieven te bieden.

Muuto biedt een complete collectie waarvan alle onderdelen  op elkaar afgestemd zijn. De collectie bestaat uit meubels, accessoires, verlichting en vloerkleden. Flow Lab heeft ruim 70m2 ingericht voor deze prachtige collectie.

Bezoek Flow Lab

muuto stoel detail
muuto ontwerper

Over Designer Thomas Benzen

Thomas Bentzen is jarenlang hoofd van het ontwerpteam van Muuto geweest en ontwerpt nu voor toonaangevende merken. Zijn ontwerpen kenmerken zich door functionaliteit in het dagelijkse gebruik maar ook is Bentzen voortdurend op zoek nieuwe materiaaltoepassingen en duurzaamheid.

Get inspired

Muuto

New perspective