/ Moooi

Coppelia

De Moooi Coppélia hanglamp is een ontwerp van Arihiro Miyake. Deze prachtige hanglamp heeft zijn naam te danken aan het romantische ballet Coppélia. Hij heeft de uitstraling van een kroonluchter in een modern jasje. Met Coppélia heb je een echte eyecatcher hangen waarmee je toch luchtigheid behoudt in de ruimte. 

Heb je een vraag?

Wil je meer weten over dit product, zoals de maten?
Neem dan contact met ons op!

Stel je vraag

Over Coppelia

Deze hanglamp is te verkrijgen in 2 verschillende maten, small en large. Daarbuiten kan je kiezen voor een zwart frame of een chrome frame zodat hij in elk interieur toegepast kan worden. Door de LED lampen die erin verwerkt zitten heeft de lamp een lange levensduur. Sluit hem aan op een dimmer en creëer je eigen sfeer in de kamer.

 

Over Moooi

Het internationaal designmerk Moooi is in 2001 door Caper Visser en Marcel Wanders opgericht. Marcel Wanders is naast ontwerper ook art director en is met de tijdloze en luxe uitstraling van het merk niet meer weg te denken uit de interieur en designwereld.  Moooi wil designliefhebbers inspireren met vernieuwende ontwerpen. Daarnaast wil `Moooi met een goed samengestelde mix van verlichting, meubels en accessoires elke ruimte mooier, inspirerender en spannender maken.  `Ruimtes met een ”Unexpected Welkom”. Het assortiment dat Moooi biedt bestaat uit zowel functionele producten die je dagelijks gebruikt als interieur objecten die op de rand van kunst liggen. Verbeelding en breken met het alledaagse staan centraal in de designfilosofie van het merk. De eigenzinnige eye-catchers waar het merk om bekend is, stralen dan ook een echte liefde voor design uit.  In samenwerking met verschillende toonaangevende ontwerpers is Moooi altijd op zoek naar originele ideeën.

Over Designer Arihiro Miyaka

Afgestudeerd aan de Kobe Design University, Japan in 1999 en een masterdiploma in meubelen en ruimtelijk ontwerp aan de Aalto University, Finland in 2002. Na gewerkt te hebben voor een paar ontwerpstudio’s in Helsinki en Milaan, richtte hij in 2004 zijn eigen studio “Studio Arihiro Miyake” op in Helsinki, Finland. De studio werkt internationaal aan de diverse ontwerpprojecten van restaurant / tentoonstellingsarchitect tot meubel- / lichtontwerpen. Arihiro is op zoek naar de onsterfelijke esthetiek bij de innovatieve en technische uitdagingen.

 

Get inspired

Moooi

Moooi wil designliefhebbers inspireren met vernieuwende ontwerpen.