muuto control table lamp
control table lamp muuto

/ Muuto

Control Table Lamp

De eenvoud van het welbekende peertje in een fitting … TAF Studio heeft voor Muuto de Control Table Lamp ontworpen om op ieder gewenst moment te spelen met licht.

Plaats een E27 LED Bulb lichtbron in de daarvoor bestemde fitting en speel met de draaibare aan/uit knop, om je gewenste lichtsterkte te controleren.

 

Heb je een vraag?

Wil je meer weten over dit product, zoals de maten?
Neem dan contact met ons op!

Stel je vraag

tafellamp muuto
interieuradvies

Over Control Table Lamp

De basic vormgeving van de Control Table Lamp, maakt dat deze in elke ruimte en interieurstijl toegepast kan worden. Muuto heeft vier kleuren beschikbaar en heeft een gepolijste aluminium afwerking met een poedercoated afwerking. De maatvoering is 23 x 21 centimeter met een koord lengte van 250 centimeter.

 

witte muuto lamp

Over Muuto

Muuto is een jong Deens design label, opgericht in 2006 door twee vrienden, De Scandinavische design traditie – duurzame esthetiek, functionaliteit en vakmanschap – staat hoog in het vaandel bij dit label. Maar door daar het gebruik van gedurfde materialen en ontwerpen aan toe te voegen, willen zij nieuwe perspectieven bieden aan het bestaande Scandinavisch design. Muuto (afkomstig van het Finse woord muutos) betekent dan ook niet voor niets nieuwe perspectieven.

Muuto werkt met gepassioneerde, vernieuwend team ontwerpers dat vorm kan geven aan de ambitie nieuwe perspectieven te bieden.

Muuto biedt een complete collectie waarvan alle onderdelen  op elkaar afgestemd zijn. De collectie bestaat uit meubels, accessoires, verlichting en vloerkleden. Flow Lab heeft ruim 70m2 ingericht voor deze prachtige collectie.

Je vindt de Control Table Lamp bij Flow Lab.

Bezoek Flow Lab

muuto tafellamp rood
scandinavisch design

Over Designer TAF Studio

Mattias Ståhlbom en Gabriella Gustafson vormen samen de basis voor TAF, een bureau opgericht in 2002 die zich hebben gespecialiseerd in design en architectuur. TAF heeft onderandere de gewaardeerde Ambit collectie ontworpen voor Muuto. Daarnaast zijn enkele ontwerpen te zien in het Nationalmuseum van Stockholm, maar ook in The Danish Museum in Copenhagen. 

Get inspired

Muuto

New perspective