/ Moooi

Container table

De Container tafel ontworpen door Marcel Wanders is niet meer weg te denken uit de design wereld. Deze veelzijdige tafel maakt oneindig combineren mogelijk. Met al die keuze is er altijd wel eentje die past in jouw huis, kantoor of openbare ruimte.

Een leuk weetje van de Container tafel is dat je de voet moet vullen met water!

 

 

Heb je een vraag?

Wil je meer weten over dit product, zoals de maten?
Neem dan contact met ons op!

Stel je vraag

Over Container table

Oké waar moeten we beginnen over de mogelijkheden van deze collectie. Het blad kan rond, vierkant of ovaal, en dan ook nog eens in veel verschillende materialen. Wil je daarbij een strakke moderne voet of juist een klassieke voet of  toch van hout? Tafel hoogte met de bijpassende stoelen of barhoogte met de bijpassende barkrukken uit de Container collectie de keuzes zijn echt oneindig.

Bij deze tafel heb je echt hulp nodig om hem te ontwerpen naar jouw ideale uitstraling. Kom hiervoor langs bij Flow Lab en onze adviseurs helpen je graag verder.

 

Over Moooi

Het internationaal designmerk Moooi is in 2001 door Caper Visser en Marcel Wanders opgericht. Marcel Wanders is naast ontwerper ook art director en is met de tijdloze en luxe uitstraling van het merk niet meer weg te denken uit de interieur en designwereld.  Moooi wil designliefhebbers inspireren met vernieuwende ontwerpen. Daarnaast wil `Moooi met een goed samengestelde mix van verlichting, meubels en accessoires elke ruimte mooier, inspirerender en spannender maken.  `Ruimtes met een ”Unexpected Welkom”. Het assortiment dat Moooi biedt bestaat uit zowel functionele producten die je dagelijks gebruikt als interieur objecten die op de rand van kunst liggen. Verbeelding en breken met het alledaagse staan centraal in de designfilosofie van het merk. De eigenzinnige eye-catchers waar het merk om bekend is, stralen dan ook een echte liefde voor design uit.  In samenwerking met verschillende toonaangevende ontwerpers is Moooi altijd op zoek naar originele ideeën.

Over Designer Marcel Wanders

Marcel Wanders (Boxtel,1963) is een Nederlands industrieel ontwerper. Afgestudeerd in Arnhem aan de kunstacademie, brak hij meteen door in 1996 met de Knotted Chair. Deze is opgenomen in de collectie van het Moma (Museum of Modern art) in New York. Oprichter van het designmerk Moooi en winnaar van diverse prestigieuze designprijzen.

 

Get inspired

Moooi

Moooi wil designliefhebbers inspireren met vernieuwende ontwerpen.