/ Muuto

Connect Sofa

De Connect sofa van Muuto is een tijdloze modulaire bank met een typisch Scandinavische uitstraling. Strakke lijnen en zeer comfortabel. De bank is samen te stellen middels 11 verschillende elementen.

Heb je een vraag?

Wil je meer weten over dit product, zoals de maten?
Neem dan contact met ons op!

Stel je vraag

Over Connect sofa

De Connect sofa onderscheidt zich door zijn strakke belijning, terwijl de bank je toch het gevoel geeft er heerlijk in te kunnen neerploffen. Het zitcomfort is dan ook super comfortabel.

Het is onmogelijk om alle opties van de Connect sofa te laten zien, zoveel mogelijkheden zijn er. Ook de keuze in stoffen en kleuren is enorm zodat je altijd de bank kunt creëren die bij jou past. En daar helpen wij je natuurlijk graag bij.

 

Over Muuto

Muuto is een jong Deens design label, opgericht in 2006 door twee vrienden, De Scandinavische design traditie – duurzame esthetiek, functionaliteit en vakmanschap – staat hoog in het vaandel bij dit label. Maar door daar het gebruik van gedurfde materialen en ontwerpen aan toe te voegen, willen zij nieuwe perspectieven bieden aan het bestaande Scandinavisch design. Muuto (afkomstig van het Finse woord muutos) betekent dan ook niet voor niets nieuwe perspectieven.

Muuto werkt met gepassioneerde, vernieuwend team ontwerpers dat vorm kan geven aan de ambitie nieuwe perspectieven te bieden.

Muuto biedt een complete collectie waarvan alle onderdelen  op elkaar afgestemd zijn. De collectie bestaat uit meubels, accessoires, verlichting en vloerkleden. Flow Lab heeft ruim 70m2 ingericht voor deze prachtige collectie.

Bezoek Flow Lab

ontwerpers muuto

Over Anderssen & Voll

Dit design duo is begonnen in 2009 en bestaat uit Torbjorn Anderssen en Espen Voll die een studio in een oud pand (1802) in hartje Oslo runnen. Het duo is meerdere keren beloond met een award voor meubelontwerpen, verlichting en verschillende accessoires. De ontwerpen zijn geliefd bij echte design liefhebbers, maar weten ook de mensen die een duwtje in de rug nodig hebben om design meer te waarderen te bereiken.

 

Get inspired

Muuto

New perspective