CoLounge blauw
CoLounge bruin

/ Studio HENK

CoLounge

De design fauteuil van Studio HENK, de Co Lounge Chair, heeft een krachtig, tijdloos eenvoudig design. De rijke stoffering van de moderne fauteuil vormt een subtiel samenspel met het krachtige staal en het design van de fauteuil. Het eikenhout van de armleuning geeft de lounge fauteuil warmte. Het comfortabele design en de ruimte afmetingen maken de Co lounge fauteuil een uitnodigende loveseat om in te relaxen. 

Heb je een vraag?

Wil je meer weten over dit product, zoals de maten?
Neem dan contact met ons op!

Stel je vraag

Studio Henk stoel
CoLounge groen

Over CoLounge

De Studio HENK Co fauteuil is ontworpen door Xander Albers. De Co fauteuil heeft een hoogte van 70 cm, een breedte van 89 cm en een diepte van 96 cm. Het frame van de stoel is gemaakt van gepoedercoat staal en is wit of zwart van kleur.  Je kunt voor de bekleding van de stoel kiezen uit verschillende kleuren en stoffen. Het hout van de armleuning is verkrijgbaar in naturel, wit of zwarte afwerking. De Co is ook verkrijgbaar als eetkamerstoel. 

 

 

Design lounge chair

Over Studio HENK

Studio HENK is in 2013 opgericht door twee broers uit het zuiden van Nederland – architect Xander en bedrijfsstrateeg Okke. Xander en Okke geloven dat het ontwerpen van meubels niet alleen draait om het maken van een mooi meubelstuk, maar om het creëren van functionele meubels die je elke dag weer kunt gebruiken. Vanuit het idee dat meubels zowel mooi als functioneel kunnen zijn, maken zij ontwerpen die helemaal aangepast kunnen worden aan jouw interieur. Kies uit een breed aanbod aan maten, afwerkingen, stoffen en kleuren en creëer een uniek meubelstuk waar je gelukkig van wordt. Sinds 2013 is Studio HENK uitgegroeid van een kleine start-up tot een succesvol designmeubelmerk.

Bezoek winkels

Get inspired

logo-studio_henk

Studio HENK

Studio HENK - Dutch design meubels met een Scandinavisch randje