interieuradvies
bank

/ Eyye

Cella

Studio Tom Dissel heeft Cella zo ontworpen dat de bank net boven de grond zweeft. Niet alleen oogt de bank daardoor luchtig, door het zwevende effect past hij bij elke soort vloer. Mooi is de geraffineerde detaillering van de bank, zoals de arm die zich om de zitting vouwt, de extra armlegger waarmee je een knusse zitplek kunt creëren en de stiknaad van de elementen die terugkomt in de rugkussens.

Heb je een vraag?

Wil je meer weten over dit product, zoals de maten?
Neem dan contact met ons op!

Stel je vraag

eyye bank cella
cella poef

Over de Cella bank

De Cella bank 2-zits 1-arm + 2-zits schakelelement + poef 98×64 van EYYE is een eindeloze bank. Letterlijk, want de verschillende elementen waarmee je de bank samenstelt, hebben geen begin en geen einde. Hierdoor kun je eindeloos blijven variëren. Voor de bekleding van de Cella banken en poef kun je kiezen uit verschillende soorten en kleuren stof. Combineer de bank met rugkussens om een ideale set te creëren. Je kan kiezen uit talloze stof- en leersoorten in verschillende kleuren.

 

interieur
poef cella leer

Over EYYE

EYYE: een nieuw platform voor Dutch Design. EYYE geeft Nederlandse ontwerpers de kans hun droom waar te maken: het creëren van de klassiekers van de toekomst. Innovatieve meubels met een eigentijdse look, design voor iedereen die houdt van een persoonlijk interieur dat zich onderscheidt van de massa. De collectie bestaat uit stoelen, banken, tafels en woonaccessoires waarmee het heel makkelijk wordt je interieur te veranderen wanneer jij daar zin in hebt. Mooi, modulair en multifunctioneel.

Studio Tom Dissel

Over Tom Dissel

“Creatief bezig zijn, in mijn hoofd én met mijn handen, daar ga ik helemaal in op. De volgende stap is dat Design on Stock heel serieus naar mijn ontwerpen kijkt en alles geeft om mijn ideeën te realiseren. Zij dagen zichzelf altijd uit. Niets is vanzelfsprekend of standaard. En dat is precies zoals ik er ook in sta. Door samen te werken, door te delen voel ik me als ontwerper die toch vaak alleen werkt onderdeel van een enthousiast, gemotiveerd team. Zo versterken we elkaar en groeien we samen naar een topproduct!”

 

Get inspired

logo-eyye

Eyye

Dutch. Design.