/ Studio HENK

Cave

Bank Cave is een comfortabele elementen bank met een eigentijds design. Door de vele elementen en stofkeuzes kun je altijd een ontwerp maken dat bij jouw interieur past. Vind je dat lastig? Onze interieur stylisten helpen je graag verder.

De naam van deze sofa is geïnspireerd op de vorm en de geborgenheid van een grot. Hij nodigt uit om in weg te kruipen.

Heb je een vraag?

Wil je meer weten over dit product, zoals de maten?
Neem dan contact met ons op!

Stel je vraag

Over Cave

Cave is een modulaire bank. Kies voor een gezellige 2,5, 3 of 3,5-zits sofa of leef je uit en maak je eigen opstelling met alle beschikbare elementen.

Het elegante frame is gepoedercoat staal in zwart of wit. En alle stoffen uit de collectie van Studio Henk en Kvadrat kunnen er op verwerkt worden.

Over Studio HENK

Studio HENK is in 2013 opgericht door twee broers uit het zuiden van Nederland – architect Xander en bedrijfsstrateeg Okke. Xander en Okke geloven dat het ontwerpen van meubels niet alleen draait om het maken van een mooi meubelstuk, maar om het creëren van meubels die je elke dag weer kunt gebruiken. Vanuit het idee dat meubels zowel mooi als functioneel kunnen zijn, maken zij ontwerpen die helemaal aangepast kunnen worden aan jouw interieur. Kies uit een breed aanbod aan maten, afwerkingen, stoffen en kleuren en creëer een uniek meubelstuk waar je gelukkig van wordt. Sinds 2013 is Studio HENK uitgegroeid van een kleine start-up tot een succesvol design meubelmerk.

Bezoek Flow Lab

Over Xander en Okke Albers

Zo’n vijf jaar geleden gingen Xander en Okke Albers op zoek naar een mooie, nieuwe designtafel. Tot hun grote schrik kwamen ze erachter dat ze niets konden vinden wat binnen hun budget lag en helemaal naar wens was. Xander en Okke besloten om zelf een tafel te ontwerpen en te bouwen. Deze eerste tafel was een denderend succes. Ze reisden samen af naar Noorwegen waar ze werden geïnspireerd door de schoonheid en simpliciteit van de Scandinavische natuur. Eind 2012 besloten ze samen om van hun hobby hun werk te maken. Inmiddels verblijden ze menigeen al vijf jaar met de mooie, eerlijke en betaalbare tafels van Studio HENK. En hoewel Studio HENK in de afgelopen vijf jaar is uitgegroeid tot een volwaardig designlabel, is één ding onveranderd gebleven. Xander en Okke beschouwen het ontwerpen en maken van tafels nog steeds als hun grootste hobby.

Get inspired

logo-studio_henk

Studio HENK

Studio HENK - Dutch design meubels met een Scandinavisch randje